Шалена спека, рутинна робота, щоденні проблеми та їх вирішення... - як же це все набридає. І все частіше в головах снують думки - потрібна відпустка, треба поїхати подалі від роботи, міста. І взагалі, хочеться - на МОРЕ. Та куди з нинішніми зарплатами поїдеш? А тепер уявіть, що перед Вами відкривається прекрасна перспектива провести свою відпустку на турецьких берегах Середземного моря та ще й у п'ятизірковому готелі. І обійдеться така поїздка лише в... 1 долар! І це не жарт.



pic

pic

pic

Компанія "Море за долар" пропонує цьогоріч неперевершену можливість отримати путівку для двох на цілий тиждень. І щоб її отримати, Вам потрібен лише 1 (один) долар. Умови акції зовсім прості. Варто зробити все чітко за інструкцією на сайті www.moreza1dolar.com.ua , заповнити спеціальну форму на сайті компанії www.moreza1dolar.com.ua - і Ви легко станете претендентом на головний приз - путівку до Туреччини! А ще є чудова можливість отримати цінний подарунок завдяки щотижневим розіграшам призів. Один долар - це лишень маленька крапля, яка допоможе Вам отримати ціле МОРЕ.



pic

pic

pic

Не бійтесь взяти участь в конкурсі, адже потім Ви все життя жалкуватимете, що навіть не спробували виграти путівку вартістю 3 000 доларів за ОДИН долар.

І пам'ятайте - хто не ризикує, той не п'є шампанського на березі Середземного моря.

pic

pic