Ощадбанк - один з лідерів на ринку вкладів в Україні. При цьому банк ніколи не пропонував високих ставок за своїми депозитами. В чому ж тоді секрет його популярності у вкладників? Давайте з’ясуємо.

Як вважають в Ощадбанку, його клієнти належать до тієї категорії людей, хто хоче спати спокійно, не переймаючись схоронністю своїх грошей. І їх вибір на користь Ощадбанку очевидний. В Україні лише Ощадбанк має 100% державну гарантію за вкладами фізичних осіб. Це означає, що гарантія держави поширюється на всю суму вкладу незалежно від його розміру. Отже, вкладники Ощадбанку законодавчо захищені, а їх вклади гарантовані державою.

Щодо ставок, то будь-яка розсудлива людина розуміє: чим вищий відсоток за депозитом, тим вищий ризик. Ставки Ощадбанку - це ціна спокою вкладників. «У нас не ризикують. У нас надійно зберігають гроші й виплачують за них належні відсотки», - говорять в Ощаді. Таким чином, вкладники державного банку разом із доходом отримують найвищу надійність збереження своїх коштів.

«Сьогодні я довіряю лише державному банку. Не женусь за високими процентами, тому почуваюсь спокійно. Мої гроші зберігаються в надійному, стабільному банку», - вважає вкладниця Ощадбанку Ганна Голубєва з Києва.

Надійність банку підтверджують і експерти. Протягом останніх півроку це зробили п’ять авторитетних ділових видань України. Відтак, нещодавно Ощадбанк очолив рейтинг наднадійності банків за версією журналу «Личный счет». Раніше першу сходинку йому віддали видання «Деньги», «Forbes Україна», «Новое время». Такі висновки експертів безперечно є позитивним сигналом для вкладників.