Звичайно ми всі різні, але є позиції в сексі, які найбільш популярні для чоловіків та жінок.

І так чоловіки:

-Поза Doggy style - це найбільш природна позиція в природі.

Саме таким чином досягається повне проникнення органу любові чоловіка в піхву, що приносить задоволення обом партнерам. У цій позиції партнер розуміє, що жінка йому повністю довіряє, а це почуття тільки підігріває бажання. Плюс і в тому, що чоловік може бачити статеві органи партнерки, що, безсумнівно, додатково стимулює його збудження.

-Поза «партнер ззаду» дозволяє пристрасному мачо пестити груди жінки, що добре і для партнерки.

Цю позу воліють представники сильної статі, в яких розвинена «тваринна» жилка, сутність істинного самця. Позицію, коли чоловік знаходиться позаду жінки, можуть використовувати і давні пари, щоб простимулювати свою фантазію. Адже в цьому положенні вони не бачать осіб один одного і можуть уявити, що їх душі завгодно.

-"Жінка зверху" чоловікові знову є на що подивитися. Для них це чиста насолода - секс, видовище, релакс і відпочинок.

-«Жінка зверху задом».

У цьому випадку представник сильної статі бачить сідниці жінки і може підтримати їх руками, щоб допомогти тим самим їй рухатися. В будь-якому вигляді поза «наїзниці» приваблива і бажана для чоловіків.

-Місіонерська позиція теж не втрачає своєї популярності, і це незважаючи на різноманітність поз, описаних в Камасутрі!

Такий інтим воліють романтики і чоловіки, які відчувають сильну любов до своєї партнерки. Якщо ваш молодий чоловік займається сексом в цій позиції, вам пощастило - він сильний, ніжний, турботливий і надійний.

-Позиція «Стоячи».

Хоча ця позиція трохи незручна, саме її вважають за краще партнери, яким важливий секс заради сексу, а почуття не стоять у них на першому місці. Зазвичай цю позу вибирають для спонтанного інтимного спілкування в «ризикованих» умовах, наприклад в громадському місці.

А тепер жінки:



pic - Офіцерська поза

Це поза, коли партнерка на спині, а її ноги на ваших плечах. Офіцерську позу люблять практично всі представниці слабкої статі. Чому? Тому що саме ця поза дозволяє максимально стимулювати клітор. Також не секрет, що в цій позі йде максимально глибоке проникнення. Якщо правильно все робити, то ваша партнерка буде верещати від захоплення і дійде до оргазму під час подібної пози. Якщо ж ні, то або ви хріновий партнер, або дана поза викликає дискомфорт. Не рекомендую це положення для володарів величезних членів, а також у тому випадку, якщо ваша партнерка повна дівчина з животиком. Справа не в комплексах, а в можливому дискомфорті, викликаному надлишком ваги.

-Поза «наїзниця»

Цю позу люблять всі дівчата, так як вони можуть домінувати і керувати партнером і оргазмами обох сторін. У такій позі ми можемо і познущатися, гальмуючи і відтягуючи оргазм партнера, або навпаки зробити все максимально швидко. Дана поза дозволяє стимулювати клітор, а відповідно замість одного оргазму, дівчина може отримати два.

-Поза «раком»

Ця поза до смаку всім, за винятком хіба тільки тих дам, у яких таргани в голові. Знаю дівчат, які вважають дану позу принизливою, добре, що їх дуже мало. Ця поза збуджує тільки тим, що мужик має владу і може наказувати і управляти. Різкі рухи і поштовхи, грубість і сила, все це дівчина отримує стоячи рачком перед своїм партнером. І не обов'язково бути садо-мазо, щоб любити подібні пози і легку грубість, вже повірте. Звичайно, якщо ваші відносини на самому початку свого шляху, то не варто відразу її ставити раком, це може не сподобатися. Спочатку потрібно вибирати більш чуттєві і романтичні пози, можливо навіть звичайні, стандартні пози.

-Поза «69»

За допомогою цієї пози ви можете одночасно «вбити двох зайців». Навіщо гаяти час, чергуючись, якщо можна одночасно зробити все і відразу. Дана поза найоптимальніша для оральних ласк. Звичайно, далеко не кожна жінка на неї погодиться, але причина не в тому, що їй не подобається, а можливо в тому, що вона ніколи не пробувала її, більше схиляючись до стандартної почерговості.

-На підвіконні / столі

Ця поза швидше за все спонтанна, ніж буденна. Проникнення йде звичайне, відчуття не чим не виділяються, але сам процес захоплює. Якщо ви в шлюбі тривалий час, і спальня для вас є головним місцем для сексуальних утіх, рекомендую змінити обстановку посадивши вашу даму голою попою на стіл / пральну машинку / підвіконня і т.д. У даній позі дівчина зможе обхопити вас ногами, цілувати і пристрасно притискатися. У цій позі виграє спонтанність і несподіванка, відповідно різкий приплив збудження і пристрасті.

-На боці

Не можу сказати, що ця поза є улюбленою для багатьох дівчат, але вона найбільш оптимальна для ранкового сексу. Коли організм ще спить, але в той час вимагає продовження нічних забав. У цій позі можна розслабитися і отримати задоволення. Не зациклюйтесь на чомусь одному. Експерементуйте….



pic

Бажаю Вам в житті ОРГАЗМУ у всіх починнях!!!