Майже дві сотні озброєних людей оточили у Дубровиці місцевий військовий комісаріат і погрожують розтрощити не тільки його, а й райвідділ міліції та райдержадміністрацію. А міліція відступила перед озброєним натовпом, застосувавши шумові гранати та зброю, що стріляє гумовими кулями. На допомогу їм поїхали нацгвардійці. А на захист свої чоловіків-бурштинокопачів долучились жінки з дітьми. Про це повідомляє видання ((http://rivnepost.rv.ua/lenta_msgshow.php?id=61553)(Рівне Вечірнє)).

СЗГ УМВС України в Рівне нській області повідомляє, що зараз з бурштинокопачами під райвідділом міліції проводять перемовини правоохоронці та місцеві чиновники. Люди налаштовані агресивно.

-Я заспокоїв людей, аж раптом приїхало багато силовиків, — розповів "Рівне Вечірнє" голова Дубровицької РДА Сергій Киркевич. — А з ними жіночка, яка почала знімати на камеру все. За цю камеру знову виник конфлікт. Прокурор району дав вказівку «ламати» людей. Силовики почали стріляти. Викликав швидкі, є поранені, одне авто обстріляли. Такими діями правоохоронні органи весь район проти влади налаштували, хоча я просив, щоб вони не втручалися, я б розібрався сам. Ні, сказали, мітинг не законний. Це у нас що, часи Януковича? Мітингувальники продовжують стояти під РДА, не розійдуться, мабуть, бо приходить все більше людей. А це центр міста, тут діти з жінками ходять…



pic

pic

pic

pic

pic

Фото та відео взяті з irivne.info