Часто дами намагаються справити незабутнє враження на чоловіка, але далеко не все, що жінкам здається сексуальним...

Ось як виглядає топ речей, які жінки помилково вважають сексуальними:

1. Вульгарність - в цілому вульгарність поняття дуже широке. Одні вважають вульгарним гучний голос і невміння користуватися ножем і виделкою одночасно. Інші називають неприйнятним мат, що вилітає з вуст своєї коханої, або флірт відразу з декількома чоловіками.

2. Зачіска на інтимному місці - реакція на неї майже завжди відрізняється від того, чого очікує жінка. З одного боку, жоден чоловік не буде заперечувати проти акуратною зачіски в зоні бікіні. Але дивувати партнера повністю поголеними волоссям на лобку або зображенням серця на самому інтимному місці все-таки не варто. Справа в тому, що інтимна зачіска може збентежити, розсмішити або навіть розладнати чоловіка. Все це зіпсує любовний настрій.

3. Пов'язки на голову - вони просто заважають. За даними різних досліджень, чоловікам подобається гладити жінок по голові, і їх дуже дратує, коли під руки при цьому попадаються якісь сторонні предмети. І вже не важливо, що ви довго збиралися, готувалися до зустрічі і старанно укладали волосся, роблячи вигадливу зачіску. Також чоловіків дратують злиплі від лаку волосся - це виглядає ненатурально і неприємно на дотик.

4. Чоловіча білизна і парфуми - представники сильної статі не розуміють жіноче захоплення чоловічою білизною і духами. Іноді, в якості гри або любовної прелюдії, чоловікам подобається бачити своїх жінок у величезних сорочках або джинсах, явно не підходить за розміром. Але якщо в найвідповідальніший момент на дамі раптом виявляються смугасті труси-шорти, вони ж - сімейні труси - то чоловік може просто злякатися. Це наведе його на неприємні асоціації і відштовхне від вас.

5. Відсутність білизни - багато чоловіків зізналися, що сильно збуджуються від думки про оголене тіло під одягом. Але це сексуально, тільки якщо дівчина не наділа білизну виключно для свого чоловіка. А от якщо панночка провела так весь день, то ця думка нікого не порадує. Традиційно ходіння без білизни асоціюється з готовністю зайнятися сексом з ким завгодно, коли завгодно і де завгодно.



pic

6. Розпитування - чоловіки впевнені, що вони самі повинні вирішувати, що розказувати, а що - ні. Але жінки - істоти більш ніж цікаві і тому вони готові битися до останнього, аби з'ясувати: Чому ти похмурий? Коли ми підемо в кіно? А хто це дзвонив? Як пройшов твій день? Що ти хочеш на вечерю? Я не розповніла? І звичайно, не варто забувати коронний жіноче питання, якого бояться всі чоловіки: Ти мене любиш?

7. Помада червоного кольору - стереотип, що чоловіків збуджують червоні губи, прийшов з кіно. Там кіно-діви виглядають як жінки-вамп, а кіно-герої, перемігши всіх ворогів, під титри пристрасно впиваються в чарівні і яскраві губи своєї коханої. Але ми ж не в кіно! Як показує практика, природний блиск збуджує чоловіків набагато більше. Червона помада притягує погляд, при чому не тільки вашого партнера, але і всіх інших чоловіків. До того ж червоний колір свідчить: «Дивись, але не торкайся».

8. Обтягуючий і відкритий одяг - це, звичайно, сексуально. Глибоке декольте або вузька спідниця налаштовують на певний лад і будять уяву. Але занадто відвертий одяг тільки нашкодить справі. Чоловікам хочуть домагатися і розгадувати таємниці. А якщо і так все видно і ніякої загадки немає - то чоловік може відчути розчарування ...

9. Скарги - чоловіки швидко помічають, що жінка про себе не високої думки. В результаті вони вважають свою партнерку пригніченою і непривабливою. Щоб залишатися найсексапільнішою для свого коханого, не варто занадто часто скаржитися на життя і обговорювати з ним свою зайву вагу, мішки під очима, косметику, невдачі на роботі, свою маму, подруг і колишніх чоловіків, які виявилися негідниками і сильно поранили вас в саме серце.Обговорювати всі ці теми, коли ви вдвох під однією ковдрою - явно не найкраща ідея.

10. Погані звички - більшість чоловіків хочуть, щоб саме їх жінка була самою ідеальною. А для цього потрібно відмовитися від куріння, перестати гризти нігті і постійно жувати жуйку. Мало того, що це зробить вас привабливіше в очах партнера, так ще й збереже здоров'я!



pic

А тепер найсексуальніші речі за версією чоловіків.

На десятому місці - красива нижня білизна.

На дев"ятому місці- гарна засмага.Часи змінюються, і мода на хворобливу блідість і білосніжну шкіру давно канула в Лету. Сьогодні на піку популярності темні відтінки шкіри, які, на думку чоловіків, виглядають більш сексуально.

На восьмому місці за популярністю довгі сережки. І багато жінок давно знають, що жіночі прикраси привертають чоловічу увагу. Головне не перестаратися, інакше Ваш зовнішній вигляд скоріше буде викликати асоціації з ювелірною крамницею.

На сьомому місці цього рейтингу- губна помада . Мабуть, більшість чоловіків все ж цінують природну красу жіночого обличчя, необтяжені декоративною штукатуркою. Так що, милі дами, намагайтеся в міру можливості виглядати природно.

На шостому місці проста біла майка-алкоголічка, тому, щоб звернути на себе увагу чоловіка, досить надягти її з класичними блакитними джинсами, і він вас точно помітить. Але пам'ятайте, що ризик зустріти свого клона в цьому випадку особливо великий: вулиці повні батальйонами дівчат одягнених в таку «уніформу».

П"яте місце посідає одяг з напівпрозорих тканин.Пам'ятаєте стару казку, в якій дочка бідняка змогла вийти заміж за багатія, оскільки змогла розгадати його загадку: «... щоб приїхала гола, але в той же час одягнена».

Четверте місце-довге жіноче волосся.І з цим нічого не поробиш, так як це все вплив генетичної пам'яті ще з первіснообщинного ладу: коли наш прапрадід не хотів або не міг розвести вогонь, наша прапрабаба вкривала від холоду дітей своїм волоссям.

На третьому місці найсексуальніших речей - коротка спідниця . Хоча чоловіки дійсно праві, адже жінка в панчохах і у взутті на високих підборах вже виглядає цілком сексуально. В якості альтернативи короткій спідниці, на думку чоловіків, цілком підійдуть і короткі шорти, які не приховують красивих дівочих ніжок.

На другому місці за популярністю - взуття на високих підборах. Тільки приймати даний факт до відома бажано виключно жінкам тренованим і струнким, інакше чоловік швидше зверне увагу на неприродну ходу і буде з усмішкою спостерігати за вами.



pic

Найпопулярнішим фетишем визнані панчохи. Вже невідомо за що вони так полюбилися чоловікам. Леді, яка прагне подобатися представникам протилежної статі, доведеться надягати цей капроновий шедевр панчішно-шкарпеткового виробництва, щоб досягти бажаної мети.

Бажаю Вам в житті ОРГАЗМУ у всіх починнях!!!