Як відомо, основним цінностями в житті людини є любов, діти, успіх у кар'єрі та самореалізація. А щастя - це, насамперед, гармонія всередині себе. Сьогодні поговоримо про те, як бути щасливою у шлюбі щодня.

Насамперед, варто зауважити, що проблему, як бути щасливою в сім'ї, не можна розкрити без питання облаштування домашнього вогнища. Адже, чоловік, який вирішив завести сім'ю, потребує не тільки любові та уваги. Щоб він з нетерпінням чекав свого повернення додому з роботи, потрібно не просто облаштувати побут, але робити це із задоволенням. Якщо самостійно не виходить правильно оформити квартиру, можна скористатися порадою професіоналів. Наприклад, облаштувати будинок по фен-шуй, розділивши простір на кілька зон, а саме на зону любові, дітей, кар'єри чи домашньої роботи.



pic

А взагалі, відповідь на питання, як бути щасливою в шлюбі, є аналогічною тому, як стати улюбленою. Адже для жінки завжди важливо відчувати себе коханою, в будь-якому віці, незалежно від статусу. Багато жінок не можуть зрозуміти, в чому причина того, що чоловік "охолов" до дружини. Але, як відомо, проживши з людиною навіть рік, виникає звичка. Вона позначається на тому, що поступово зникає ніяковість робити щось у присутності чоловіка, наприклад, їсти. Жінка звикає і не боїться здатися не такою, як при знайомстві. Це основна помилка, яку допускають жінки у відношенні з чоловіком. Ніколи не можна повністю розкриватися чоловікові. Це не означає, що потрібно щось приховувати від чоловіка або не ділитися своїми переживаннями. Просто з чоловіком завжди потрібно грати - перетворюватися з дбайливої мами в недоступну холодну красуню. Тим, хто забув, як це робиться, можна спробувати пограти перед дзеркалом.

І, найважливіше - найскладніше полягає не в тому, щоб знайти своє щастя, а в тому, як зберегти його. Щоб стосунки з чоловіком були такими ж пристрасними, ніжними і відданими, як в перші роки сімейного життя, потрібно постійно тримати його в "напрузі" - з одного боку, чоловік повинен довіряти своїй дружині, а з іншого - боятися її втратити, адже однозначної думки щодо того, кого шукає чоловік, немає. Деякі психологи вважають, що чоловікові потрібна дружина-мати, інші вважають, що чоловіки шукають снігових королев, щоб завоювати їх любов. Щоб не сумніватися у виборі, найкраще поєднувати в собі обидві риси одразу!

Тож, щастя Вам щодня!