Щорічно у другу неділю серпня в Україні відзначають день будівельника - професійне свято працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України. Будівельники - це особливий народ. З розвитком нових технологій, їхня робота стає все більш ефективнішою, проте залишається однією з найбільш трудомістких справ. Для своїх читачів сайт "Rivne 1" вже готував підбірку ідей, за допомогою яких можна планувати ремонт. Отож, ми продовжуємо знайомити Вас із магазинами та підприємствами Рівного, які допоможуть у виборі професійних матеріалів для ремонту. Читайте! Обирайте! Фантазуйте! Творіть...

ДЕКОР-ЦЕНТР "ФАРАОН"

Для тих, хто планує ремонт квартири, офісу, дому не обійтися без рідких шпалер.Адже, на відміну від рулонних шпалер, рідкий оздоблювальний матеріал у своєму початковому стані виглядає як суха сипка субстанція, упакована в кілограмові пластикові пакети. Головна перевага рідких шпалер, це те що вони не заважають стінам «дихати». До того ж, такі шпалери абсолютно нешкідливі для людей, котрі потерпають від алергії.

У декор-студії "Фараон", що у Рівному представлені якісні та надійні рідкі шпалери. Асортимент магазину різноманітний, виробники фірм: Poldekor (Польща), Silkcolt (Туреччина),Limil (Каховка), Макс-колор (Дніпропетровськ), Fujiwara (Японія). А також декоративні штукатурні нанесення фірми: «Ельф декор», «Ferrara», «Candis». Вся запропонована продукція екологічно чиста, тепло та звукоізоляція гарантована, дозволяє приховувати тріщини та нерівні поверхності. Крім того, всі роботи виконують досвідчені спеціалісти. У декор-студії «Фараон» гарантують окремий підхід до кожного клієнта. Ціни виробника.

Контактна інформація: м. Рівне вул. Д. Галицького 19 офіс 2. Тел: 067 254 03 60

"ЛАМІНАТ & ПАРКЕТ»

Підлога лежить в основі кожної будівлі, квартири, приміщення, незалежно від функціонального призначення. Паркет та ламінат - є невід'ємною частиною сучасного інтер'єру. При виборі підлогового покриття важливо враховувати всі його особливості, нюанси експлуатації, вартість, переваги кожного виду, а також дизайн приміщення.

Великий вибір ламінату, паркетної дошки, лінолеуму, масиву, вінілового покриття та комплектуючих пропонує магазин «Ламінат & Паркет». Торгівельний заклад понад 6 років успішно працює на ринку послуг завдяки широкому асортименту якісних товарів. Крім того, магазин «Ламінат & Паркет» є офіційним представником виробників ламінату Quick-Step. Досвідчені фахівці допоможуть у виборі необхідної продукції, а також професійно укладуть ламінат та паркетну дошку. Для постійних клієнтів в магазині «Ламінат & Паркет» діє гнучка система знижок.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. О. Ольжича 37, Тел. ( 0362 ) 43 59 07, Моб. ( 093 ) 177 08 08

"ВІКНО ПЛЮС"

Повного комфорту та затишку у будинку не досягти, якщо в ньому не встановити якісні віконні системи. Вони не лише захистять від холоду та вітру, а й створять потужний звукоізоляційний бар’єр. Адже, сьогодні вікна несуть не лише практичну користь, а й можуть доповнити архітектуру будь-якого стилю також бути вишуканим та стильним доповненням до інтер’єру.

Представники компанії «ВікноПлюс» у Рівному, пропонують купити металопластикові вікна та отримати 10 років гарантії також на склопакети та фурнітуру. Завітавши до магазину «ВікноПлюс», Ви отримуєте не тільки вироби, що відповідають найсуворішим вимогам та нормам якості, а й безкоштовне усунення недоліків протягом гарантійного терміну. Адже, ціна на металопластикові вікна встановлена таким чином, щоб без зайвих витрат Ви отримали комфорт та задоволення від стилю та затишку. Професіонали «Вікно Плюс» мають, що запропонувати навіть найвибагливішим клієнтам. Крім того, компанія «Вікно Плюс» має спеціальну виробничу ділянку, на якій виготовляють нестандартні вироби (арочні, круглі, трапецевидні, багатокутні, чи з вигнутими імпостами вікна). Завітавши до магазину «Вікно плюс» Ви також зможете придбати вхідні та міжкімнатні двері різних виробників.

Контактна інформація: м. Рівне Вул.Соломії Крушельницької, 62а. Тел:+38(067)360-31-50.

Email:viknoplusrv@ukr.net

"ЛІДЕР"

Двері – це насамперед смак господаря будинку.Адже з дверей починається знайомство з квартирою та складається певне враження про власників оселі. Крім того, двері встановлюються, також, для поділу простору та захисту приміщення від різного атмосферного впливу зовні.

У Рівному салон - магазин «Лідер» пропонує величезний вибір вхідних та міжкімнатних дверей. Навіть найвимогливіший покупець зможе підібрати двері, які задовольнять усі його бажання. В магазині представлені: двері вхідні та міжкімнатні від провідних виробників «Lacosta» (Україна), «Термопласт» (Україна), «KMT» (Польща), «Новий стиль» (Херсон), «Нова лінія» (Львів), «Брама» (Львів), «Термінус» (Вінниця), а також пластикові вікна Rheinplast, Veka, Rehau, Epsilon. Для зручності клієнтів салон-магазин «Лідер» пропонує Вам повний комплекс послуг з замірів, монтажу, демонтажу та доставки.Фахівці магазину, володіючи багаторічним досвідом роботи, виконають завдання будь-якої складності. Замовляючи продукції салону - магазину «Лідер», Ви насамперед обираєте комфорт, тишу, естетичне задоволення й тепло свого будинку чи офісу.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Відінська, 48 . Тел: (0362) 62-93-42(068) 712-97-68(096) 552-25-04. Email: dverilider@ukr.net. Сайт:lider-dveri.rv.ua

"DONIK RIVNE"

В наш час, натяжні стелі є найбільш доступним і зручним способом створити оригінальний інтер’єр у Вашій оселі. Натяжні стелі мають неперевершений вигляд, приховують дефекти і нерівності поверхні, їх легко вмонтовувати. Фірма "DONIK RIVNE" займається продажем та встановленням натяжних стель.

Спеціалісти фірми "DONIK RIVNE" використовують нові елементи декору, дизайну, різноманітної форми та фактури натяжних стель." Їм під силу встановлення натяжної стелі будь-якої складності, величини та форми - нестандартні, криволінійні, з підсвіткою з середини чи з боку, зроблені за дизайнерським проектом чи спроектовані Вами, дворівневі за новою технологією без будь-яких щілин між рівнями, 3-D стелі. Широкий вибір кольорової гами дозволить втілити в життя будь-яку Вашу ідею. Всі роботи виконуються під ключ.

Майстрам "DONIK RIVNE" під силу виконання проекту найвибагливішого замовника в найкоротший термін – до 5 робочих днів. Гарантія на стелю складає 12 років. Звернувшись в фірму DONIK RIVNE Ви можете бути впевнені у швидкому виконанні та гарантії якості натяжної стелі. Дзвоніть - і Ви не пошкодуєте!

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Пушкіна, 5. Тел. 0676011061, 0988864430, 0668330064, 436943.