Рівненщина знову приймає дітей зі Сходу України. Цього разу відпочити у тихій, спокійній атмосфері запросили 30 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування із Красноармійська. Тут вони перебуватимуть десять днів – до 21 серпня. По дорозі до Рівного вже встигли відвідати Корецький монастир. Організатори зустріли гостей біля зоопарку, запросивши їх на цікаву та пізнавальну прогулянку.

Втомлені, але щасливі що нарешті доїхали до Рівного гості із Красноармійська Донецької області. Керівник групи Олексій Каган розповідає, приїхали усі вихованці благодійного центру. Сподіваються тут добре відпочити.

Діти перш за все радіють, що опинились подалі від вибухів. Хочуть весело провести час і знайти нових друзів.

Організатори відпочинку першим ділом показують дітям зоопарк. Кажуть коли побували зі своєю волонтерською місією на Сході, вирішили допомогти благодійному центру з відпочинком. До того ж ні діти, ні вихователі раніше на Західній Україні не бували.

Гості проживатимуть на території храму у Здолбунівському районі. До цієї акції долучились усі небайдужі , навіть поляки привезли дітям подарунки, які знадобляться їм у навчанні.

Організатори підготували гостям цікаву культурно-розважальну програму. Зокрема вони побувають у Дубенському замку та Острозькому краєзнавчому музеї. Також для них підготували екскурсію до Національного університету «Острозька Академія».