У Рівному скоєно напад на депутата Рівненської облради В'ячеслава Пугайка. Це сталося близько опівночі 23-ого лютого. В'ячеслав Пугайко на своєму авто повертався додому. Повернувши з вулиці Чорновола на Котляревського він помітив що проїзна частина перегороджена уламками дерев та ящиками.

Сам В’ячеслав Пугайко зустрітись із журналістами не зміг. Через погіршення стану здоров’я. Хто ж міг скоїти на нього напад, у депутата жодних здогадів. Принаймні, так він сказав своїм однопартійцям.

Кривдників В’ячеслава Пугайка зараз шукає рівненська міліція, а самого депутата відправили на медичну експертизу. Щоб визначити за якою статтею порушувати кримінальну справу.

Це вже не перша халепа за останній час в яку потрапляє В'ячеслав Пугайко. В листопаді минулого року за невідомих обставин згоріла його дача в селі Нобель Зарічненського району, а в грудні депутата затримали за підозрою у розтраті державних коштів, а саме 3 мільйонів гривень, виділених на будівництво житлового будинку. За ці кошти підприємство обласного обранця мало звести житло, втім, це так і не було зроблено. Зараз ця кримінальна справа перебуває на розгляді в суді.