Якщо ви готові до найважливішої події у вашому житті - зачаття дитини, то вам буде цікаво дізнатися які пози підходять для цього найкраще. Хоча багато медиків заперечують вплив поз під час сексу на зачаття, тим не менш, деякі наукові дані і практика багатьох пар підтверджують, що «грамотний» секс сприяє якнайшвидшому заплідненню.

Як багатьом, напевно, відомо, в самому процесі зачаття майбутнього малюка повинні в обов'язковому порядку брати участь двоє - це чоловік і його жінка. І, уявіть, як з'ясували сучасні вчені, саме від загальної кількості статевих актів, так само як і від поз при заняттях сексом може залежати успішний або не успішний результат зачаття.

Майбутнім батькам рекомендується вести постійне вірніше регулярне статеве життя, проте при цьому намагатися займатися сексом ні як не частіше, ніж раз на два дні або ж через день. Особливо сприятливим часом для настання повноцінного зачаття малюка прийнято вважати час - за п'ять днів до настання овуляції у жінки і найперший день після її настання. При цьому так само обов'язково слід врахувати і, те, що повноцінні чоловічі сперматозоїди можуть зберігати свою найбільшу активність близько сімнадцяти години, власне саме тому це і є найкращим часом для настання повноцінного зачаття вашого майбутнього малюка. 

Що ж стосується самих поз відповідних для зачаття малюка, то тут існує одне найголовніше і найважливіше правило, яке однозначно слід було б враховувати в цьому непростому питанні - завжди потрібно робити тільки те, що буде приносити задоволення партнерам. Якщо, наприклад, яка-небудь з позицій партнерці не подобається або не підходить з якихось причин, і жінка при цьому відчуває себе вкрай дискомфортно, то однозначно не варто постійно практикувати її. Адже безпосередньо під час зачаття майбутнього малюка сама жінка ні в якому разі не повинна нервувати або відчувати стресові відчуття, що, звичайно ж, цілком може бути самою першою перешкодою при плануванні зачаття дитинки. Також, жінці та її партнеру однозначно не варто нікуди поспішати або сприймати секс як якесь заняття необхідне тільки для зачаття майбутнього малюка - намагайтеся від будь-яких дій отримувати задоволення, постарайтеся розслабитися, і подумайте про любов до свого партнера і тоді повірте, повноцінне зачаття пройде цілком успішно, і досить скоро.

Завжди вибираючи позиції, які підходять для повноцінного зачаття свого довгоочікуваного карапуза буде краще уникати тих позицій, при яких може відбуватися витікання відданої чоловіком сперми. Причому найголовніше завдання у виборі правильної для зачаття позиції - це максимально тісний фізичний контакт партнерів, при якому чоловічим сперматозоїдам дається прекрасна можливість проникнути в жіночий організм якомога глибше безпосередньо в «місце їх призначення». 

Так найбільш рекомендованими сексологами позами для здійснення зачаття дитинки прийнято вважати такі пози:

По-перше, позиція «місіонерська» - коли жінка лежить знизу, а її партнер зверху.

По-друге, позиція коли «чоловік позаду» - а жінка, отримує задоволення, лежачи на боці

І, по-третє, так званий «догі-стайл» - коли жінка, просто стоячи на колінах, пускає до себе чоловіка ззаду.

 Вкрай важливо врахувати, що та сама проста і банальна як багатьом може здатися «місіонерська» позиція вважається найбільш придатною для здійснення повноцінного успішного зачаття, оскільки в такій позиції сперма буквально відразу ж потрапляє прямо в шийку матки партнерки. Причому саме в цій позиції сперми до жінки потрапляє набагато більше, ніж у всіх інших позах. 



pic Також, на сьогоднішній день існує цілий ряд рекомендацій для правильного вибору позиції для здійснення успішного зачаття з урахуванням якихось фізіологічних особливостей партнерки.

 

А саме:

У тому випадку якщо, наприклад, у жінки спостерігається загин матки, тоді їй для зачаття рекомендується саме колінно-ліктьова позиція, коли її партнер знаходиться позаду трохи вище неї.

У тому ж випадку якщо, приміром, шийка матки жінки розташована трохи вище або навпаки трохи нижче матки, то такий жінці буде краще вибирати позицію, коли жінка лежить на спині, а чоловік при цьому знаходиться зверху.

У тому випадку, коли у жінки безпосередньо в період планування вагітності спостерігається гостре або хронічне запалення яєчників, то її матка цілком може бути трохи повернута в якусь із сторін. У цьому випадку рекомендується вибирати для здійснення зачаття дитинки ту позицію, при якій сама жінка знаходитиметься лежачи на тому боці, куди власне і повернена її матка.



pic У тому ж випадку якщо, наприклад матка жінки зовсім невеликих розмірів, тоді рекомендується під час статевого акту під сідниці партнерки підкласти невеличку подушку, притиснути її коліна максимально до грудей, а от ноги трохи підняти. Саме так ви зможете надати повний доступ до шийки матки. 

Не рекомендується при бажанні зачаття проводити сам статевий акт у воді у ванній кімнаті, в лазні або ж у басейні.Не варто безпосередньо перед зачаттям взагалі вживати алкоголь, і вже тим більше в занадто великих кількостях і не найкращої якості.

Відразу після сексу не варто поспішати вставати, вмиватися і видаляти залишки чоловічої сперми - хоч трохи відпочиньте зі своєю коханою людиною, трохи розслабтеся, і поговоріть про щось приємне.

Ви можете для зручності покласти собі під сідниці подушку, це важливо для того щоб дещо посилити «роботу» самих сперматозоїдів.

І останнє: ніколи не зациклюйтеся в психологічному плані на терміновому зачатті малюка. Зрозумійте адже постійні думки про бажання завагітніти, про майбутню дитину, під час сексу, це не найкращі думки для такого заняття. А крім того такі думки можуть провокувати нервову напругу і навіть стреси, які повірте жодним чином не можуть бути помічниками при плануванні зачаття майбутнього малюка. Власне саме тому, відпустіть ситуацію, хоч не надовго про неї забувши, і отримуйте задоволення від максимально тісного контакту зі своєю коханою людиною. Під час сексу думайте тільки про кохання, будьте максимально природною і абсолютно спокійною і ось тоді повірте, бажаний результат не змусить вас, себе чекати, принаймні, психологи запевняють нас у цьому!

 

Бажаємо удачі вам у досягненні такої правильної і добре поставленої мети і нехай ваша вагітність стане найщасливішою!

pic