Ви напевно зустрічали справжню привабливість. Її образ пестить погляд. Вона м’яка і ніжна. Її так люблять чоловіки! І тягне чоловіків не до прекрасного тіла в чистому вигляді. У всі віки чоловік хоче, шукає і любить в першу чергу - Жіночність, а вже потім розумницю, красуню і просто хорошу людину.

Не дивлячись на такі приємні відчуття, жіночі якості ми втрачаємо, ми просто забуваємо, що це таке...

Жінка - це її жіночність, яка не буде сперечатися з чоловіком. Вона м’яко огорне його своїм прийняттям і погодиться. А якщо в неї інша, точка зору, що відрізняється, вона завжди може природно і навіть приємно домогтися свого. І він буде думати, що це його рішення.

Жіночність не принижує чоловіка (ні свого, ні чужого). Вона його обожнює. Завжди. А він заради своєї милої, сповнений гордості, сил і рішучості, досягне всього і підкорить всі вершини. А силу і мужність йому додасть її безмежна віра, розслабленість, спокій і умиротворення поруч з ним. Таку жінку будь-який чоловік прагне зробити щасливою.

Жіночність погоджується бути слабкою. Вона дозволяє себе захищати, оберігати, протегувати. Вона не бореться, але підкоряється. А її обранець, відчуваючи свою відповідальність, стає сильнішим. Йому подобається бути чоловіком в оточенні такого відношення. Це відчуття він буде шукати завжди.

Жіночність - це енергія мудрості, інтуїції і чогось високого. Це не маніпуляція, а справжня віра, прийняття, згода. Це не бажання за будь-яку ціну домогтися свого, а прагнення піклуватися про близьких, рахуватися з їхніми бажаннями, дати їм можливість розвиватися, бути такими, якими вони є.



pic

Здавалося б, пасивні енергії, які ми не звикли використовувати, є насправді глибокими, дієвими.

Жіночність може співіснувати з кар’єрою. Але, не одночасно, а по черзі. Головна наша задача в цьому - вміти переключатися з одного стану в інший, протилежний. Нехай на роботі ти - керівник, професіонал, конкурент або колега. Але потім, удома, потрібно обов’язково стати Нею. І тоді в родині все буде добре: гармонія, тепло затишок. А з такого будинку чоловік не втече.

Деякі представниці слабкої половини людства і на роботі успішно користуються своєю м’якістю, привабливістю. Правда, тут важливо не загратися і не замінювати професіоналізм кокетством.

Жіночність бажає свого чоловіка. Але не вимагає. І її чуттєве бажання завжди знайде відгук у його мужньому заступництві.

Жіночність - це не рух і навіть не поведінка (зовнішня видимість - наслідок). Це - Стан єднання зі своєю природою. Тут і розслабленість, і чуттєвість, і гармонія, легкість, оксамитовість, плинність, плавність. Це ти, така рідна і затишна, і йому так хочеться в тебе зануритися і відчувати твою благість завжди!

Жіноча енергія в присутності кількох представниць з відповідним настроєм зростає і зміцнюється. Якщо ти знайдеш подруг, близьких по духу, і ви, наприклад, будете збиратися за чашкою чаю не для того, щоб поплакатися, а щоб виростити свою енергію, відчути її і насолодитися станом внутрішньої гармонії, то кожен зможе живитися від цієї загальної сили, одночасно підживлюючи оточуючих.

Звідки ж береться ця жіночність?

В давні часи здатність бути жінкою передавалася з покоління в покоління від мами до дочок. Зараз ми багато що втратили. Стали соромитися своєї природи, забули про неї, розгубили... Почали шукати нове, інше. І за цими пошуками загубили щось важливе. І про це теж забули. А потім почали ображатися на чоловіків за те, що вони стали такі слабкі, безвольні. Адже багато в чому чоловіків робимо ми, жінки!

Жіночність є в природі кожної з нас. Її можна в собі відчути. І тому розслабтеся, дозвольте матері Землі заповнити весь свій простір. Не бійтеся її. І не бійтеся тих, хто вас оточує. Чи не захищайтеся, і ніхто не буде на вас нападати. Адже ваша м’якість - це не тільки слабкість, а й сила.



pic

Плекайте свою природу, любіть свою природу, приймайте свою сутність. І тоді ваше життя наповниться гармонією і особливим, казковим простором.