Відпочити на повну, та при цьому не зашкодити власному здоров'ю. Таке негласне правило літнього відпочинку. та на жаль, не всі його дотримуються. Нагадати дітлахам основні правила взялися рівненські рятувальники. Тож запровадили акцію "Безпечне дитинство", в рамках якої відвідують дитячі оздоровчі табори. Цього разу спілкувалися із майже трьома сотнями діток учасників АТО.

Відпочиваючи влітку, саме дітлахи часто стають винуватцями і жертвами надзвичайних ситуацій. І добре, якщо вони знають, як поводитися у тому чи іншому випадку. Аби уникнути біди та відпочивати безпечно рятувальники навчають дітлахів у оздоровчих таборах.

Чи не найбільше зацікавила дітей виставка боєприпасів із зони проведення антитерористичної операції. Адже батьки багатьох з тих, хто нині відпочиває в "Агатівці", проходять службу на Сході країни.

Акція "Безпечне дитинство" сподобалась і малечі. Діти зізнаються, таким чином не лише пригадали, як поводитись, аби літо насправді було безпечним. А ще відволіклися від сумних думок.

Загалом із початку літа на Рівне нщині почали роботу 17 оздоровчих таборів. Тож рятувальники обіцяють відвідати кожен із них упродовж канікул, аби нагадати дітям основні правила пожежної безпеки та правила відпочинку на воді.