Сектор “А” – обстановка залишається складною. Найбільш напружена обстановка зберігається у районах н.п. Станиця Луганська та Щастя, а також вздовж “Бахмутської Траси”.

За минулу добу зафіксовано 12 обстрілів.

Гаряче сьогодні було поблизу н.п. Щастя. Понад дві години зі стрілецької зброї, 82-мм мінометів, АГС-17, ЗУ-23-2, ГП-25 та ДШК ворожі бандформування обстрілювали опорні пункти оперативного командування «Захід», які охороняють підступи до населеного пункту.

За допомогою АГС-17, 82-мм мінометів, СПГ-9 та стрілецької зброї проросійські найманці намагалися вибити зі своїх позицій військовослужбовців оперативного командування «Захід», які виконують бойові завдання по охороні н.п. Трьохізбенка.

Найгарячішою точкою на мапі АТО в секторі «А» була Станиця Луганська. Понад 4 години терористичні угруповування масованим вогнем з ДШК, ЗУ-23-2, АГС-17 та стрілецької зброї били по військовослужбовцях оперативного командування «Захід», які охороняють підступи до Станиці Луганська. Зауважимо, що дотримуючись Мінських домовленостей, наші військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали.

Основні напрямки дій противника по лінії зіткнення Щастя, Трьохізбенка, Станиця Луганська.

За минулу добу в зоні відповідальності військ оперативного командування «Захід», сектор «А», не зафіксовано прольотів безпілотних літальних апаратів.

Безповоротних втрат, під час обстрілів та виконання бойових завдань, серед особового складу військ оперативного командування «Захід» немає, повідомили у прес-службі ОК "Захід".