Легені дівчинки уразив вірус пневмонії, проте точний діагноз будуть знати після обстеження і дослідження.

"Спочатку ми подумали, що це отруєння, - розповіла бабуся померлої дівчинки. - Внучка захотіла цукерок, я їй купила, дівчинка з апетитом з'їла ласощі. Десь через годину вона почала рвати. Згодом піднялася температура до 39,5. Ми їй надали першу медичну допомогу. На наступний день дівчинка почувала себе добре, гралася, проте під вечір її стан погіршився. Ввечері ми завезли дитину в лікарню, там намагалися її врятувати, але лікарям не вдалося. В 11 год ранку 17 серпня внучка померла".

Тіло дитини віддали батькам тільки сьогодні зранку, 18 серпня, до цього воно було у Рівне нській обласній лікарні, у патологоанатомічному відділенні на розтині. Ховати дівчинку будуть завтра.

"Врятувати дитину було не можливо. Коли я робив розтин, то легень практично вже не було, - повідомив завідувач патологоанатомічного відділення Рівне нської обласної лікарні Богдан Богославець. - Точний діагноз я поки що назвати не можу, проте це може бути вірусно-бактеріальна пневмонія. Після детального дослідження я зможу назвати точну причину, це буде приблизно через 3 тижні".

Нагадаємо, що на нашому сайті ми вже писали про те, що на Рівне нщині батькам добу не віддавали тіло померлої дитини.