Рівняни буквально силою відбивають безхатніх чотирилапих у комунальників. Нова сутичка сталася на вулиці Ніла Хасевича у Рівному. Комунальники серед білого дня приїхали усипляти дворових псів, але відступили під натиском співчутливих мешканців будинку. Втім, один виграний бій проблеми не вирішує - ні для безхатніх собак, ні для покусаних ними рівнян. Про це Володимир Миколайчук.

Так рівняни рятують собак від комунальників. Часто рейди з ліквідації чотирилапих закінчуються сварками. Мешканці будинку на Ніла Хасевича, 27 вже вкотре відбили улюбленців у “гицелів”.

Дідівський метод — відстріл собак нині заборонений. Тому комунальники усипляють бродячих найкращих друзів людей. Зізнаються, що роблять це вдень, але пояснюють — в темну пору доби просто не можуть влучити в дворових "тузиків" і "шариків".

Комунальники готові виділити місце чи приміщення в місті для облаштування притулку. Втім, очікують, що його утримуватимуть громадські організації. Щоб зменшити популяцію собак планують їх стерилізувати. Цю ініціативу позитивно оцінюють ветеринари.