Всі батьки мріють про прекрасне майбутнє для власного чада. Для цього потрібно змалечку розкривати здібності дитини, розвивати та активувати її таланти. Перш за все, від батьків потрібно терпіння та підтримка, а також допомога досвідчених фахівців педагогів. Якщо ваша дитина вже підросла, тоді прийшов час обрати для неї якесь цікаве заняття, щоб і таланти розкрити, і енергію було куди дівати. Для цього існують безліч цікавих секцій, як спортивного так і розумового напрямку. Щоб рівнянам було простіше, Ми вирішили ознайомити їх з найкращими розвиваючими гуртками та секціями міста Рівного.

"ДІМ БОЙОВИХ МИСТЕЦТВ БУДОКАН - ЗАХИСТИ СЕБЕ ТА СВОЮ КРАЇНУ!"

Кікбоксинг стає все більш популярним у всьому світі. Незважаючи на свою молодість, він заслужив право вважатися одним з найдосконаліших видів єдиноборств. Адже, кікбоксинг - це ефективна ударна техніка ніг з таеквон-до, карате та тайського боксу.

Дім бойових мистецтв "БУДОКАН", що у Рівному, запрошує всіх бажаючих займатися кікбоксингом. Рівне нська обласна федерація кікбоксингу несе свій початок, ще з далекого 1985 року.

"БУДОКАН" розвиває такі види спорту:

-Кікбоксинг;

-Бокс;

-ММА(змішані єдиноборства);

-Карате;

-Айкідо;

-Спортивне та бойове самбо;

-Тхеквондо;

-Бразильське джиу-джитсу;

-Дитячий фітнес.

В федерації "БУДОКАН" займаються діти віком від 6 до 14 років та дорослі з 15 років. Тренування проводять 19 досвідчених тренерів видатних спортсменів Рівне нщини. Дім бойових мистецтв "БУДОКАН" налічує шість залів. Основна мета – виховання та становлення дорослих. Варто зазначити, що фізичне виховання у секції кікбоксингу спрямоване на формування здорового способу життя, повноцінного розвитку, гармонії тіла і душі.

Контактна інформація: м. Рівне . вул. Фабрична, 7а (спортзал ДЮСШ 4). Вул.. Грушевського 41, вул. Соборна 217 б (гастроном №1), ТРЦ "Чайка" 3 поверх, бізнес центр "Словацький" вул.. Словацького 4-6, м.Костопіль вул.Грушевського 26 а (ТЦ "Квадрат"). Тел: (098) 466 38 83, (066)550 73 73. Сайт: kickboxer.com.ua

"РІВНЕ МОНАРХИ"

Американський футбол – на перший погляд неймовірно складна гра, із заплутаними правилами, з масою різноманітних тактик та стратегій гри. Але при цьому дуже видовищна гра для справжніх чоловіків – швидка, динамічна, силова. Одними із якостей американського футболу є видовищність та екстрим. Саме ці якості приваблюють глядачів відвідати матчі та поринути у світ тачдаунів, перехоплень та потужних теклів.

У Рівному створено Федерацію американського футболу міста Рівне , яку очолює Грицак Сергій (засновник команди Рівне Монархи, тренер та гравець). Набір гравців до дорослої команди ведеться постійно. Але з осені цього року відкрито секцію американського футболу не лише для гравців до 19 років, але й стоврено наступні команди:

- Monarchs Mini (вік гравців 7-10 років)

- Monarchs Flag Football (вік гравців 11-13 років)

- Monarchs Rookies (вік гравців 14-16 років)

- Monarchs Junior (вік гравців 16-19 років)

Окрім цього, невідємним атрибутом є команда групи підтримки Monarchs Ladies. В неї набирають дівчат віком від 14 років, які хочуть займатися черлідингом, володіють елементами гімнастики, акробатики, танцю. Досвідчені тренери відкриють для Вашої дитини світ американського футболу та черлідингу.

Контактна інформація:Тел:(066)349 72 44,(093)917 78 01. Веб-сторінки: vk.com/rivne_monarchs vk.com/monarchs_ladies

ТВОРЧА СТУДІЯ ГОНЧАРСТВА "ТЕРРАКОТА"

Одне з найстаріших із відомих ремесел, це гончарство. Перш за все, ліплення з глини відмінний спосіб заспокоєння, зняття напруження та тривожності, розслаблення та заглиблення в стан, близький до медитативного. Майстер-класи з гончарства та ручної ліпки з глини для дітей та дорослих, це чудова можливість незабутньо провести час з користю для себе. Крім того, ліплення приносить дитині непорівнянне ні із чим задоволення. Адже в процесі занять у юних талантів розвивається творча уява та фантазія, поліпшується дрібна моторика рук.

У Рівному творча студія гончарства та художньої кераміки "Терракота" запрошує діток віком від 4 років та дорослих на навчання мистецтву кераміки. В студії проводять колективні та індивідуальні заняття, майстер-класи, а також виготовляють подарунки на замовлення. У творчій майстерні Вас навчать гончарству, ліпнини та розпису виробів з глини, а свої творіння Ви зможете забрати із собою.

Контактна інформація: м.Рівне , вул.Кавказька 9, оф.304. Тел:(096)165-98-13 Веб-сторінка: vk.com/id278956313

КЛУБ СПОРТИВНО-БАЛЬНОГО ТА СУЧАСНОГО ТАНЦЮ "DIAMOND DANCE"

Завдяки пластичним рухам людського тіла, такий вид мистецтва, як танець, створює справжні художні шедеври. Адже, танець нерозривно пов'язаний з музикою, емоційно-образний зміст якої знаходить своє втілення в його хореографічній композиції, рухах, фігурах. В свою чергу, спортивно-бальні танці це спорт і мистецтво одночасно, що дозволяють людині розвиватися як у фізичному, так і в культурно-естетичному аспекті.

В клубі спортивно-бального та сучасного танцю "Diamond Dance" діти та дорослі зможуть опанувати бальні (латиноамериканські, європейські), сучасні, класичні танці, сальсу, рок-н-рол, свінг, клубні танці, бачату, акробатику, аргентинське танго та хіп-хоп. Крім того, клуб "Diamond dance" проводить також заняття з: шейпінгу, фітнесу та аеробіки. В спортивно-танцювальний клуб запрошують діток від 4-х років, для навчання, відпочинку та оздоровлення. Варто зазначити, що вихованці клубу перемагають у найрізноманітніших конкурсах за різними віковими категоріями. Хореографи "Diamond dance" пропонують також постановку весільного танцю та номерів на замовлення.

Контактна інформація: м. Рівне , вул.Академіка Грушевського, 41. Тел:(096)486-51-42 - Наталія. Еmail: dance.rivne@gmail.com

КЛУБ СХІДНОГО ТАНЦЮ "АЛІШЕР"

Східні танці – це екзотичний вид танців, який дозволяє бути жіночною, чуттєвою, пластичною, загадковою і звісно здоровою. Це танець душі, що розкриває індивідуальність кожного, хто прагне опанувати цю техніку. Вивчаючи східні танці, дівчатка поринуть в культуру загадкового сходу, який в свою чергу відкриє перед ними дуже цікавий та казковий світ.

Клуб східного танцю "Алішер", хоча і заснований не дуже давно, але вже має у своєму арсеналі виграні кубки та медалі на Всеукраїнських конкурсах по східним танцям. Саме в цьому клубі Ваша дитина буде почуватись комфортно, адже до кожного учня педагоги намагаються знайти індивідуальний підхід. Варто зазначити, що хореографічний розвиток дівчат ведеться у декількох напрямках: вивчення фольклорного східного танцю, класичного східного танцю, класичної і сучасної хореографії. Крім того, завдяки танцям дівчата стануть більш граційними, отримають здорову і правильну поставу.

Педагоги клубу східного танцю "Алішер" запрошують на навчання у дитячі (4-7 р. 8-12 р, 13-16 р) і дорослі групи, а також у групу матусь з присутністю діток. Керівник студії Валентина Алішер - неоднократний призер Українських і закардонних фестивалей і конкурсів, має величезну практику, але не зупиняється на досягненому, а вчиться й надалі в найкращих педагогів Європи і Африки.

Контактна інформація: м. Рівне . Тел: (097) 91-22-098 Валентина Алішер. Веб-сторінка: vk.com/club42352906

СПОРТИВНИЙ КЛУБ ХУДОЖНЬОЇ ГІМНАСТИКИ "ГРАЦІЯ"

Художня гімнастика, безперечно, - один з найкрасивіших видів спорту. Але за витонченістю рухів гімнасток, за їх неймовірною гнучкістю і пластикою стоїть величезна праця. В останні роки художня гімнастика стала надзвичайно популярним видом спорту. Чи не кожна друга мама мріє виростити зі своєї доньки справжню чемпіонку.

Дитячий спортивний клуб художньої гімнастики "Грація" запрошує дівчаток на заняття (з 4 років). Тут вони здобудуть не лише спортивну підготовку, а й навчаться вправно володіти своїм тілом. Усі вправи виконують у супроводі музики з кількома спортивними знаряддями по черзі: м’ячем, скакалкою, булавами, обручем та стрічками. Варто зазначити, що художня гімнастика є олімпійським видом спорту. Незабутнє враження справляє і спеціальне вбрання спортсменок - яскраві, вишиті блискітками купальники та костюми, в яких кожна дівчинка почуває себе переможницею. Адже, художня гімнастика - це не лише ефектне шоу, а й можливість загартувати імунну систему, мати красиву фігуру і правильну поставу, розвинути лідерські якості та впевненість у собі.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Шкільна, 33 (будинок фізкультури "Авангард"). Тел: (097) 329-76-47.