Проблема розміщення рекламних оголошень та афіш у непристосованих місцях й надалі залишається у Рівному актуальною. І як би підприємців не лякали карати за це"гривнею", вони й далі продовжують захаращувати місто своїми оголошеннями.

На пряме запитання, навіщо вони псують стіни та стовби своєю рекламою у такий неєвропейський спосіб, ті прямо відповідають: "Я роботодавець! Як хочу так і доношу свою інформацію до людей. Хай мені ще подякують, що піднімаю економіку".

Нагадаємо, мінімальний розмір штрафу за Адмінкодексом за несанкціоноване розміщення реклами у непристосованих до цього місцях становить 340 гривень, а для посадових осіб — до 1700 гривень. Плюс ця людина має за два дні зняти всю свою несанкціоновану рекламу.

Найбільше потерпають від несанкціонованої реклами центр міста, місця поблизу вищих навчальних закладів та райони залізничного та автовокзалів.

Принагідно міська влада звертається до керівників місцевих осередків політичних партій не обклеювати напередодні місцевих виборів агітацією все місто. Адже ця реклама буде зніматися, а людей, які будуть її розміщувати, штрафуватимуть.

Про це повідомили у відділі інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівне нської міської ради

pic