Пошук нових облич на Рівне 1 продовжується! Творчі люди, які мріють працювати на Першому місцевому, взяли участь у кастингу телеведучих. На учасників чекала імпровізація, яка стала приємною несподіванкою. Як пройшли телепроби, та які сюрпризи чекали конкурсантів, далі у сюжеті розповість Валерія Степанова.

25 талановитих хлопців та дівчат завітали на кастинг телеведучих на Рівне 1. Перед початком відбору - всі помітно нервувалися. Дехто вже мав досвід роботи на телебаченні, а хтось тільки знайомився з камерою.

Поки одні учасники готувалися до зйомок, інші - вже спробували себе у ролі телеведучих, та ділилися враженнями.

У першому випробуванні учасники стали ведучими розважальної програми - "Хелоу-шоу". Тож довелося спілкуватися з іменитими гостями такими, як Ірина Білик, Олег Ляшко, та інші. Їх ролі взяли на себе справжні ведучі "Хелоу-шоу". Для всіх це стало сюрпризом, тому імпровізували хто як міг.

У другому етапі, молодь спробувала себе в ролі ведучих "Новин Рівного". Із завданням впорались не всі, проте це стало досвідом для кожного. Відео з телепроб шукайте на сайті Rivne1.tv. Щасливці, які пройшли кастинг на Першому місцевому, будуть запрошені на співбесіду.