Рівне - справжня столиця фотографії. Бо ж фотомистецтво тут не лише люблять, а й шанують. Тому вже четвертий рік поспіль майстри з усіх куточків країни приїжджають у наше місто, аби стати частиною справжнього фотографічного свята, яке триває упродовж тижня. А ще визначають кращих з кращих. Так вже відкрили карти й визначили переможців 4-го кубку Рівного з фотомистецтва "Я люблю своє місто, я люблю свій край, 2015". Кому ж дістався головний приз - бачили наші журналісти.

Понад тисячу світлин надіслали майже сотня авторів з усіх куточків України для участі у четвертому кубку Рівного з фотомистецтва "Я люблю своє місто, я люблю свій край". 80 робіт увійшли до фінальної експозиції. Кожен з авторів побачив тему по-своєму, це оцінили і організатори четвертого кубку з фотомистецтва.

Чужі конкурсу відзначає: обрати переможця було непросто. врешті зупинилися а дещо символічній світлині "Перший бій". Тож гран-прі цьогорічного кубку поїхало у Одесу до фотохудожниці Анжели Надєжди. Уміння українських митців оцінили і гості з Індії. Фотохудожник Малай Басу відверто зізнався, що Рівне вразило його любов'ю до фото.

Четвертий кубок Рівного з фотомистецтва не міг би відбуися без меценатів. Один них - голова "Рівне нського громадського контролю". Дмитро Якимець зазначає: мистецтво фотографії дозволяє спіймати ту найяскравішу мить, коли слова не потрібні. Тому переможених серед учасників кубку просто не може бути.