Не знаєте, як створити в своєму будинку затишну та комфортну атмосферу, не витрачаючи багато коштів? Зверніть увагу на старе кухонне приладдя. Завдяки фантазії ложки, виделки та тертки можна перетворити на стильні аксесуари для оформлення будь-якого приміщення.

Ложки та виделки

Дизайнери рекомендують звернути особливу увагу на найпопулярніші кухонні матеріали - ложки та виделки. Адже їх багато, вони досить прості в роботі, а зробити з таких столових приладів можна дуже цікаві речі.

pic

Наприклад, свічник зі старого ополоника буде виглядати дуже оригінально.

pic

Невелика банка, декорована ложками, замінить вам вазу і прекрасно прикрасить стіл.

pic

Друшляк

Крім ложок і виделок, на кухні є ще й інші предмети, які можна використовувати для створення креативного інтер'єру. Наприклад, друшляк. З нього виходять відмінні абажури для люстри і бра.

pic

Тертки

Старі тертки також можуть знайти нове життя. Їх можна використовувати в якості підставок для олівців і ручок або утримувачів для біжутерії.

pic

Тарілки і чашки

Будь-яка кераміка підійде для створення красивої мозаїки. Зі старих тарілок виходять цікаві візерункові рами для дзеркал, а з частин посуду, оброблених спеціальним чином, можна створити розкішні аксесуари.

pic

Старі чашки чудесним чином перетворюються на оригігальні горщики для квітів.

pic

Таз

Здавалося б, такий простий предмет домашнього використання, як таз, надає інтер'єру їдальні особливий шарм і чарівність.

pic

Чайник

pic

Прекрасною основою для світильника може послужити продірявився чайник. Такий вінтажний світильник виглядає набагато цікавіше, ніж звичайний. До того ж чайник також можна використовувати в якості квіткового горщика і прикрасити ним дачну ділянку.

pic