Початок навчального року – це ще й час запису у гуртки та секції. Багато батьків саме в ці дні планують навантаження своїх дітей основною та додатковою освітою. Перш за все, гуртки потрібні, щоб дитина могла займатися творчістю, втілювати в життя свої мрії, зустрічатися з друзями-однодумцями, спілкуватися з мудрими і талановитими дорослими. Ми вирішили Вам допомогти та ознайомити з дитячими секціями та освітнім центром у Рівному.

ДИТЯЧИЙ ФІТНЕС "E.G.O. CLUB"

Дитячий фітнес – це комплекс фізичних вправ, направлених на підтримку і зміцнення здоров’я дитини, включає в себе елементи гімнастики, аеробіки, хореографії, гармонійно розвиває координацію, гнучкість, витривалість, спритність, відчуття ритму.

Фітнес-центр "E.G.O. Club", що у Рівному, це правильний клуб для реалізації Ваших планів по покращенню і укріпленню здоров’я, створенню красивої та стрункої фігури і стовідсотково хорошого настрою. Заняття з дитячого фітнеса, проводяться весело та емоційно, з використанням сучасного спортивного обладнання. Вікові групи: 3-6 років – baby, 6-11 років – kids та 11-14 років – junior. Поділ дітей за віком на групи Baby, Kids та Junior дозволяє розвивати природні здібності дітей, враховуючи їх фізичний та психічний розвиток.

Перш за все, фітнес дозволяє запобігти таким поширеним захворюванням як плоскостопість і порушення постави, вирішити проблеми з опорно-руховим апаратом, укріпити серцево-судинну систему. Дитина знайомиться з можливостями свого тіла, вчиться отримувати задоволення та впевненість від рухів та фізичних вправ. Вчиться танцювати, відчувати ритм та музику, спілкуватися. Всі зайняття проводяться в ігровій формі, тому дітям не буде коли сумувати. Подаруй здоров’я і радість своїй дитині!

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Київська, 10 (ТЦ "12"), 3-й поверх. Тел:(067) 246-03-46, (0362) 46-03-46. Сайт: egoclub.com.ua

СПОРТИВНИЙ КЛУБ "COPACABANA RIVNE KIDS"

Всі вони сміливі, впевнені і талановиті! Вони знають, який непростий шлях до перемоги і яке це задоволення - показати свої вміння і стати найкращим! Вони переможці та призери Всеукраїнських чемпіонатів і обласних турнірів. Вони тренуються завзято, адже мають чітку мету!

Дитячо-юнацький спортивний клуб «COPACABANA RIVNE KIDS» веде свою діяльність на основі ФЕДЕРАЦІЇ БРАЗИЛЬСЬКОГО ДЖИУ-ДЖИТСУ ТА САБМІШН ГРЕПЛІНГУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ, що діє з 2009 року та об'єднує спортсменів з багаторічним досвідом змагань, які є чемпіонами і призерами всеукраїнських першостей та міжнародних турнірів. Юні спортсмени клубу вже третій рік показують високі результати, завдяки сильній технічній базі стійки та партеру (на землі), великому арсеналу больових і удушливих прийомів, професійній методиці тренувального процесу. Тренування проводять досвідчені тренери:

- багаторазові чемпіони та володарі кубків України з бразильського джиу-джитсу, греплінгу та панкратіону;

- учасники та призери міжнародних турнірів з бразильського джиу-джитсу;

- кандидати в майстри спорту та члени збірної України з панкратіону.

Отже, тренуючись у спортивному клубі "COPACABANA RIVNE KIDS", ваша дитина здобуде:

- Відмінну фізична форму та запоруку міцного здоров’я

- Впевненість у собі

- Самодисципліну

- Регулярну участь у змаганнях регіонального та всеукраїнського рівнів

- Можливість спортивного зростання

- Фаховий підхід до організації тренувального процесу

- Соціальну адаптацію через живе спілкування з однолітками

- Розвиток мислення

- Активний відпочинок та здорову альтернативу комп’ютерним іграм

Набір в групи проходить за наступними віковими категоріями:

- діти (5-6, 7-9 років);

- підлітки (10-13 років);

- юніори (14-16 років).

Контактна інформація: Тел:(096) 288 91 02, (093) 876 22 44. Соціальні мережі: www.facebook.com/OlenkaLisnichuk , vk.com/id18717142, vk.com/bjj_rivne_sport, E-mail: mybjj.rivne@gmail.com

ОСВІТНІЙ ЦЕНТР "КУРСИВ"

Дошкільна освіта – перша ланка у неперервній системі освіти. А тому надзвичайно важливо, щоб старт, який буде даний малюкові, був динамічний, міг стати основою якісного особистого розвитку, зростання, світорозуміння дорослої людини.

Педагогами освітнього центру «КУРСИВ» розроблена система занять, що сприяє особистісному становленню, творчій реалізації кожної дитини, формуванню її життєвої компетенції, розвитку ціннісного ставлення до навколишнього світу, людей, самої себе.

Для дітей ми пропонуємо підготовку до школи за напрямками: навчання елементам грамоти, підготовка руки до письма, логіка, казкотерапія, образотворче мистецтво, англійська мова. Також «КУРСИВ» надає освітні послуги для старшокласників і дорослих, дає можливість розширити свої знання та набути практичних вмінь на курсах крою та шиття, курсах бухгалтерів, гувернанток, комп’ютерних курсах, курсах перукарів, візажистів та флористики.

Серед наших переваг – власна навчальна база, індивідуально-групові заняття (до 4 людей), 10 висококваліфікованих майстрів-педагогів, 14 випробуваних часом та практикою авторських програм, сучасне технічне та методичне забезпечення, індивідуальний підхід до кожного слухача та сертифікат по закінченню курсів.

Контактна інформація: м.Рівне , вул.Гагаріна 39,оф.№1. Тел: (097) 702-42-23 (066) 254-05-27. Сайт: 1kurs.jimdo.com.