У конкурсі можуть позмагатися навіть аматори. На конкурс фотографії приймаються до 1 вересня.

Сюжети світлин мають відображати теми спорту, Олімпійського руху, активного дозвілля тощо. Конкурс проводиться окремо серед фотографів-професіоналів, фотографів-аматорів та дітей до 16 років у номінаціях: «Спортивна сім’я», «Активне дозвілля», «Мить тріумфу», «Енергія трибун», «Спортивний курйоз».

Фотографії приймаються на електронну пошту rivnesport1@ukr.net. Організатор одразу розміщує їх на сайті www.sportforall.rv.ua та на сторінках у соціальних мережах vk.com, https://uk-ua.facebook.com/. Учасники конкурсу мають подати до фотографій інформацію: прізвище та ім’я автора, контактний номер телефону, де зроблено фото (назва заходу та населеного пункту), коли зроблено фото, категорія та номінація.

– Нині на конкурс надіслано 642 фотографії. До 15 вересня буде визначено переможців та призерів конкурсу в кожній номінації. Традиційно їх нагородження відбуватиметься у Рівне нській обласній універсальній науковій бібліотеці, – повідомили в Обласному центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Конкурс проводиться з метою популяризації, розвитку спорту у місцях масового відпочинку та за місцем проживання населення, стимулювання творчої, пізнавальної і соціальної активності громадян, підняття престижу спорту, залучення населення до занять спортом. До участі у конкурсі запрошуються всі охочі.

Про це повідомили на сайті Рівне нської обласної ради.