На Рівненщині собака відрив на городі тіло чоловіка. Воно лежало на глибині 50 сантиметрів і було ретельно прикидане землею, поверх росли гарбузи. Загиблого вже впізнали. Це місцевий мешканець, який зник більше місяця тому. Правоохоронці певні, що це було вбивство. Адже на тілі помітні ознаки насильницької смерті. Швидше за все, чоловіку перерізали горло.

Будинок знаходиться у селі Дуби, це Рівне нський район. Господар жив скромно. На всьому економив. У хаті не було навіть світла. Сам колишній військовослужбовець. Сім’ї ніколи не було, мав брата та сестру. У середині липня селяни помітили, що Юрія ніде не видно.

Звертались рідні і до журналістів. Розшук Юрія Опольського транслювали і у програмі Патруль. Проте ніхто не міг допомогти. Люди губились у здогадках.

Знайшли зниклого випадково. Більше як за місяць. Його сусіди у себе на городі вибирали картоплю. Собака став рити землю під гарбузами.

Селяни відразу викликали міліцію. У загиблому впізнали 57-річного сусіда Юрія Опольського. На тілі помітні були сліди насильницької смерті, нібито хтось перерізав чоловіку горло. Знайшли, подейкують місцеві, міліціонери кров і у будинку загиблого. Можливо вбивство сталось ще там, а потім невідомий закопав тіло на сусідському городі.

У хаті у нього кров на стінах, на тюлі, на підлозі, кажуть, що шию перерізали.

У селі подією шоковані. Мовляв, загиблий був хорошою людиною, хоча і замкнутою. Не пиячив і нікому зла не робив. Тому не розуміють, хто так жорстоко міг позбавити його життя.

Загиблий колишній військовослужбовець. Вийшов на пенсію, але все одно працював у частині вільнонайманим. Роботу дуже цінував, ніколи не пропускав, кажуть місцеві. Не думають, що вбивство зниклого пов’язане з професійною діяльністю.

Селяни припускають, що чоловіка міг вбити місцевий мешканець, який вже був неодноразово судимий і нещодавно також вийшов з в’язниці. Мовляв, між ним та загиблим був конфлікт.

Матір чоловіка, якого селяни звинувачують у злочині, свого сина не виправдовує. Зізнається - пиячить, тероризує усіх, знущається над нею. І де зараз – не знає.

Щоправда у міліції версію селян поки не підтверджують. Мовляв, підозрюваних у злочині поки немає і ніхто ще не затриманий.

Підозрювана особа, це особа, якій оголошено про підозру у скоєнні злочину, таких осіб на сьогодні немає. На даний час відпрацьовуються робочі версії, є коло осіб які підозрюються у злочині проводяться всі слідчі дії.

Від таких пояснень селянам не легше. Чекають, аби вбивцю чим швидше затримали. Село маленьке. Таких трагічних подій тут ніколи не було. На вулиці де проживав загиблий, тепер всі хатини стоять пусткою. Залишилась тільки старенька бабуся.