Кожна жінка в тій чи іншій мірі бажає "переробити" свого чоловіка, коханця чи друга. Але дорогі красуні зрозумійте одне, це не реально, адже чоловіки змінюються тільки на деякий час. Навіть сила безмежного кохання переборює чоловіка на певний відрізок часу, а не на все життя.

Більшість жінок роблять фатальну помилку, коли намагаються змінити свого коханого, причому роблять це найрізноманітнішими методами. Варто зазначити, що будь-які прийоми тиску на чоловіка призведуть тільки до погіршення відносин. Будь-які спроби змінити, перевиховати, переробити коханого приречені на провал. Будь-які дії маніпулювання, теж не приведуть ні до чого хорошого. Жодні вимоги, ультиматуми або сльози не допоможуть. Це все ілюзії. Недієві спроби, які неминуче приведуть до розриву відносин. Якщо ви застосовували дані методи, то ніколи їх не повторюйте, якщо хочете мати стабільні відносини та ідеального чоловіка.

Рішення є, потрібно змінювати своє ставлення до недоліків коханого. Якщо дана порада для вас неприпустима, тоді шукайте розумні компроміси. Існує думка, що чим гірше чоловіки себе поводять, тим більше розуміння і любові проявляють до них жінки. Саме ця чоловіча тактика і полонить жінок, але тільки на деякий час.

Можливо, така думка тебе шокує , але психологи переконані: кожна жінка отримує того чоловіка, якого заслуговує. Адже, вирішувати, якого чоловіка ви гідні, можете тільки ви самі. Те, як він ставиться до вас, в більшості випадків є проекцією вашого власного ставлення до себе ж. Саме тому жінки так охоче наступають на одні й ті ж граблі, зав'язуючи стосунки з певним типом чоловіків.

Також, існує ще один принцип, який пропагують всі психологи і який вам варто взяти на озброєння: швидше за все зміни відбуваються через прийняття. Ви здивуєтесь, але варто вам щиро прийняти чоловіка таким, яким він є, як починаються перетворення. Це непросто, але це можливо й у кінцевому рахунку варте свого результату.

Висновок один, дорогі жінки, схаменіться та почніть себе поважати. Аджне, прийняти - не значить змиритися. Це означає перестати засуджувати та свідомо відмовитися від негативних переживань...