У Рівному побільшало дошкільних навчальних закладів. У день знань відбулось урочисте відкриття ясел садочку, що на вулиці Кутузова 23А. Новостворений заклад розрахований на 5 груп і дошкільним вихованням охопить 125 діток. В урочистій церемонії взяв участь міський голова Рівного Володимир Хомко.

Урочиста і довгоочікувана мить. Міський голова Рівного Володимир Хомко та майбутня вихованка новоствореного дитячого садочку розрізають стрічку. 125 дітлахів від двох років здобуватимуть дошкільну освіту у цьому закладі.

Не менш задоволений і сам міський голова Рівного, говорить аби охопити дошкільним навчанням усіх малюків у Рівному необхідно ще 15 садків, однак цьогорічний результат доволі хороший.

Для відновлення функціонування садочку "Соняшник" з бюджету міста було виділено понад три мільйони гривень. За ці кошти зробили ремонт, облаштували музичну та фізкультурну залу, кабінет психолога, медичний блок. Всі групові кімнати забезпечені сучасними дитячими меблями. А вже незабаром ще один дитячий садочок з'явиться у 14 школі. Приємну новину сьогодні на урочистій лінійці оголосив Володимир Хомко.

Не оминув увагою Володимир Хомко і 17 школу. В цей навчальний заклад міський голова на свято першого дзвоника приходить щорічно. Сьогодні тут 47 першачків. Загалом, у Рівному цьогоріч перший раз у перший клас пішло 3 тисячі 219 дітей, і понад дві з половиною тисячі у дитячі садочки.