Проти будівництва п'ятиповерхівки, за - рекреаційну зону. На вулиці Князя Острозького поблизу 14 будинку мешканці не хочуть бачити поруч нову багатоповерхівку. Вони проводили збори, підготували підписи. І наче міська влада їх почула. На засіданні постійної комісії з питань архітектури, будівництва та землевпорядкування це питання стало чи не ключовим.

На останній сесії Рівне ради депутати прийняли рішення про включення земельної ділянки на вулиці Князя Острозького біля 14 будинку до переліку земельних ділянок, що підлягають продажу прав оренди на земельних торгах. Сьогодні на засіданні постійної комісії з питань архітектури, будівництва, та землевпорядкування за скасування цього рішення проголосували чи не усі члени комісії. Настрої змінились через заплановане там будівництво багатоповерхового будинку із спортивним залом. Гострої потреби, розповідає Володимир Грудницький у цьому будинку немає, а його поява далеко не усіх задовільнить на тій території.

Живе у тому мікрорайоні переважна більшість працівників Азоту, колишніх або нинішніх.

Без обговорення одноголосно члени комісії затвердили проект землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок учасникам бойових дій. 38 ділянок на вулиці Київській відвели для будівництва. Частину питань члени комісії запропонують вирішувати депутатам на сесії Рівне ради.