На мікрорайоні Ювілейний не вщухають скандали. Вільну територію поміж будинками 14 і 16, що на вулиці Князя Острозького, нині займають незаконно встановлені гаражі місцевих мешканців. Тож частина мешканців проти самовільних гаражів, ті ж хто цими гаражами володіють за будь яку ціну хочуть залишити все як є. Масла у вогонь підливають і окремі громадські діячі поширюючи інформацію про будівництво тут житлового будинку.

Дитячий садочок та три будинки 14, 16 та 18 на Вулиці Князя Острозького розділяє невелика територія у дві десятих сотки. Місцеві жителі кажуть, в ідеалі на цій землі мав би розміщатись дитячий майданчик. А поки тут залишки лекторію, дерева та гаражі, які самовільно на комунальній землі міста встановили окремі жителі будинків.

Місцеві мешканці зізнаються, що дозволів на встановлення, не мають, та обіцяють боротися з тими, хто встановлює гаражі навмання.

Поміж тим інші мешканці будинків написали скаргу міському голові щодо тих самих гаражів. Мовляв, допоможіть розібратися. Металеві "черепашки" у дворах не прикрашають мікрорайон.