Не "Вересом" єдиним. Міні-футбольний клуб "Кардинал - Рівне" таки стартує в екстра-лізі. Фінансово допомогти пообіцяли міська і обласна влада. Керівництво клубу сподівається, що чиновники дотримають слова, а гравці між тим продовжують посилено тренуватись. Склад команди оновився, однак жага до перемог не згасла. Про майбутнє професійного футзалу у Рівному - далі.

Міні-футбольний клуб "Кардинал - Рівне " гратиме в екстра-лізі. Меценати та спонсори так і не знайшлись, однак представники і міської і обласної влади пообіцяли виділити кошти. Якщо чиновники дотримаються обіцянки, футболісти зможуть грати в екстра лізі до кінця року. У футбольному клубі на дві треті урізали бюджет, гратимуть переважно місцеві футболісти. Однак, перед спортсменами є ще й чимала заборгованість по заробітній платі, вона погашена лише на 15 відсотків.

Через вибуття деяких футболістів, склад команди цьогоріч оновили.

Поповнився склад "Кардиналу" досвідченим гравцем Богданом Новаком. Він не брав участь у екстра-лізі чи першій лізі однак добре зарекомендував себе на турнірі у Львові. Нині у команді 14 гравців. Керівництво переглядатиме ще кандидатури футболістів з міста та області, аби укріпити основний склад. Старожил команди, Олександр Басич, сподівається керівництво, потягне за собою нових гравців.

Нині кістяк команди тренується, відпрацьовує стратегію гри. Вже цієї суботи МФК Кардинал-Рівне відправиться до Кривого Рогу на гру першого туру.