Сьогодні вранці рівняни в різних куточках міста прокинулися й відчули їдкий та неприємний запах диму. Причиною задимлення та поширення такого запаху стала пожежа на мулових картах очисних каналізаційних споруд РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал». Площа загоряння становить більше 1 га.

До слова, мулові карти почали горіти ще з ночі. Гасити пожежу працівники підприємства почали власними силами. З самого ранку в місті одразу було створено штаб з ліквідації цієї надзвичайної ситуації. Після цього до гасіння пожежі долучилися працівники Рівне нського комунального підприємства «МіськШЕУ» та Рівне нського міськрайонного управління ГУ ДСНС України в Рівне нській області.



pic

pic

Техніки було достатньо і це дало змогу до 16:00 години дня локалізувати пожежу. На жаль, у Рівному все ще багато диму. І в зв’язку з тим, що в місті наразі низький рівень атмосферного тиску та безвітряна погода, дим дуже повільно виходить з обласного центру.



pic

Крім того, у зв’язку з тим, що є велика підозра, що причиною пожежі став підпал, міським головою дано доручення міліції влаштувати на місці події чергування, взяти територію навколо очисних споруд «Рівне облводоканалу» під контроль та притягнути до відповідальності винних за вчинення даного злочину осіб.

Про це повідомили у відділі інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівне нської міської ради

pic

pic

pic