На фоні навколобудівельних скандалів на окраїнах, в центрі, на вул. 16 Липня, на місці колишньої платної парковки (що навпроти діагностичного центру) настала злагода.

А нещодавно тут громадські активісти збирали підписи рівнян проти того, щоб віддати парковку під будівництво "висотки". Навіть архітектор-пенсіонер, котрий сплагіатив у парижан назву їхньої площі (тупо переклавши українською), та запроектував тут підземний паркінг, позбавивши міський бюджет $130 000, під фейкову "міленіум плазу", почав публічно протестувати. Він проговорився що, як виявилося, через складні гідрогеологічні умови, тут не можна будувати нічого вищого 2-х поверхів!!!!

Можливо через це, цей "зодчій" пропонував дивне рішення: насипати 1,5 метри землі на 5-ти гектарах "міленіум плази". Це, зокрема, завідома робить його фейковий "проект" місією нездійсненною (в місті Рівне ).

Зараз на БЕЗПЛАТНІЙ , де-факто, парковці ставлять з десяток машин, тут розростається "подарунок Сталіна" отруйний і дуже небезпечний борщевик, живе зграя приблудних псів і враження якоїсь сільської сонної ідилії.

Та так буде недовго. Після виборів, за цей ласий шматок землі в центрі розпочнеться нова бійка. Далі- буде!!!