Ми звикли думати про чоловіків, як про істот з іншої планети, зациклених на розмірах свого члена та думають про секс 390 разів на добу (за іншими джерелами, 418 разів).

Одне з Українських видань провело опитування серед 284 респондентів і ось до яких висновків вони прийшли.

1.Переважна більшість чоловіків вважає : "Ініціатива карається, якщо вона виходить не від жінки".



pic

Перспектива бути згвалтованим представницею прекрасної статі спокушає тільки 3-5 відсотка. З них половина - трудоголіки, настільки спустошені роботою, що їх вистачає лише на бездумний перегляд телевізора. Природно, вони не заперечуватимуть, якщо жінка, рішуче закривши собою екран, продемонструє щось набагато більш цікаве, ніж будні кримінального Рівного. А чоловіки, які не відносять себе до числа трудоголіків або латентних мазохістів, чекають від жінки більш тонкої і витонченої ініціативи. Наприклад, щоб кохана згадала, що сьогодні 726-й (+1452-й, 30 789-й ...) день знайомства, і запропонувала відсвяткувати цю знаменну дату абсолютно недвозначним чином ... Або щоб вона лягла в ліжко, надівши на себе лише аромат улюблених парфумів (природно, чоловік виявить її наготу випадково), - це більш ефектно, ніж у піжамі.



pic

2.Кунілінгус.

У більшості чоловіків ставлення до орального сексу абсолютно однозначне: вони від нього без розуму, але ... тільки в жіночому виконанні. Варто чоловікові натякнути про те, що непогано б помінятися ролями, як його ентузіазм випаровується. Такий "дуалізм" характерний для 87 % чоловіків. Щасливиці, яким вдалося відхопити 13-відсотковий мінімум, насолоджуються повним взаєморозумінням. А у "нігілістів" є принаймні три причини заперечувати кунілінгус: 1. Неправильне виховання. Очевидно, чоловікові з дитинства вселяли думку про те, що статеві органи - це щось непристойне, а вже "гра" з ними - майже злочин. 2. Особливості менталітета. Деякі чоловіки переконані, що кунілінгус принижує чоловічу гідність. 3. Відсутність досвіду. Чоловік, може, просто не вміє цього робити, а партнерка вже готова звинуватити його в байдужості і черствості! Перший випадок практично невиліковний - педагогічні помилки не піддаються корекції. Другий і третій - не безнадійні. Основний принцип "лікування" - особистий приклад і ... озвучування своїх бажань. Чоловік не вміє читати думки - він чекає, щоб йому полегшили життя, підказавши, як і що слід робити. Ще один вихід з положення - метод "дзеркала" - жінка робить з чоловіком те, що вона хотіла б, щоб він робив з нею. Експерименти О, це вони люблять! Тільки от під словом "експерименти" чоловіки мають на увазі трішки не те, що жінки. Наша уява відразу ж малює картину з фільму "Дев'ять з половиною тижнів" або, на худий кінець, "Основний інстинкт". Чоловіків гастрономічний, садомазохістський і будь-який інший аспект сексу цікавить оскільки-остільки. Для них головне - елемент несподіванки. Чоловіка вражає до глибини душі, якщо жінка тримає свої наміри потай. Наприклад, не ставить демонстративно у ложа любові чашку з кубиками льоду. І не декларує щось типу: "А сьогодні ми граємо в лікаря і пацієнта". З точки зору чоловіка, вся цінність сексуальних експериментів в тому, щоб вони не виглядали ретельно підготовленими. Справедливості заради варто відзначити, що 2 відсотки чоловіків люблять експерименти в чистому вигляді. "Обчислити" таких любителів дуже просто - вони беруть на себе всю організаційну частину. Вам залишається тільки насолоджуватися!



pic

3.Постромантичний синдром.

Яке щастя, що 98 % чоловіків не впадають в істерику при думці про те, що за «огнедишною пристрастю» -обов'язково наступає охолодження почуттів! (Разом з 98 відсотками жінок, яких думка про пост романтичний синдром просто зводить з розуму.) Сильна стать ставиться до цього філософськи. Зникла потреба щохвилини обніматися і використовувати будь-який відповідний момент, щоб зірвати один з одного одяг. Це не означає, що чоловіки не хочуть відновлення попереднього напруження пристрастей. Хочуть. Але без паніки і надривного страху, що якщо негайно не почати "реставраційні роботи", то трапиться щось жахливе. Вся справа в тому, що чоловіки більш щирі у своїх почуттях (а тому, можливо, більш нехитрі). Адже, про що думає жінка, коли відчуває, що сексуальне життя починає пробуксовувати? Не про те, як їй від цього погано і сумно, а про те, як їй буде погано і сумно, коли, занудьгувавши, чоловік втече від неї за гострими відчуттями. А чоловік, помітивши деякий спад "температури", думає про те, що є у світі гармонія. Зітхає з полегшенням: бо не в людських це силах - утримувати шалений темп більше 1,5-2 місяців. Фізіологія, знаєте. Тому на судомні спроби найдорожчої половини терміново реанімувати сексуальні стосунки чоловік реагує слабо. Це потім важливо буде вловити момент, коли слід активізуватися і почати проявляти винахідливість. Просто побільше уваги - до нього, до себе, своїх відчуттів та сексуальних інстинктів.