Більшість жінок ускладнюють собі життя - нічим не займаються, через те, мають багато вільного часу. Адже коли в мозку жінки не вирують думку про те що приготувати на сніданок, як виконати план по роботі, яку сукню придбати та як поєднати тренування в залі з прибиранням будинку, від порожнечі починають закрадатися різні дурниці. Звичайно, існують виключення, коли навіть успішна бізнес-леді чи працьовита домогосподарка створюють собі проблеми зовсім не через надлишок вільного часу.

Здебільшого, такі успішні жінки ускладнюють собі життя, через брак емоцій. Вони завжди прагнуть чогось нового та цікавого. Їхнє життя стрімке та яскраве, і з часом їм все важче, і важче насититися враженнями. Тому успішні жінки починають самі собі створювати проблеми.

pic

Пофарбувати волосся в екстравагантний колір, екстремально коротка зачіска, нещадна засмага та супер дієти - це дрібниці, в порівнянні з тим на що здатна впевнена в собі жінка з "дефіцитом емоцій". Вона прагне життя в стилі "екшн" - який поєднує в собі драматичний жанр разом з нестримними діями.

Так звана, нестача адреналіну і вносить в життя приємну різноманітність. Жінкам постійно потрібні нові враження, звідси і тяга до переживань, і драматизація подій. Проблема в тому, що самі жінки цього часто не усвідомлюють. А чоловіки не здогадуються, навіщо прекрасним дамам все це потрібно.

Крім того, у кожної людини існує фізіологічна потреба в стресах. Стрес, ніби, оновлює організм. Але небезпека цього процесу в тому, що на нього можна підсісти. І, як часто буває в таких випадках, – не помітно викликати в собі залежність.

pic

Тому потрібно, все-таки, контролювати своїх тараканів в голові, не йти на поводу дурних думок. І пам`ятати, що нові приємні враження та емоції бувають не тільки в жанрі "екшн"...