Герой України - Олександр Петраківський потребує нашої допомоги. Він отримав поранення в голову рік назад, але й досі його стан ДУЖЕ ВАЖКИЙ, пишуть на ((http://atoheroes.org/heroes/oleksandr-petrakivskyy)(atoheroes.org)).

21 липня 2014 року в бою під Щастям Олександр віддав свій шоломі іншому бійцеві і за кілька хвилин осколок міни влучив йому в голову.

Попри важке поранення, він виносив з-під обстрілу поранених бійців і продовжував керувати підрозділом. Вже закінчувалися боєприпаси, коли нарешті підійшло підкріплення. Медики почали надавати першу допомогу. З мобільного госпіталю офіцера тоді доправили в Київ. Столичним лікарям довелося запускати серце, яке зупинилося під час операції. А потім тривалий час Олександра виводили з коми.

Він лікувався в Ізраїлі, а нині перебуває в Польщі. Рідні хочуть, аби чоловік пройшов курс реабілітації в Америці, однак на це потрібні кошти.

Петраківсьсий Олександр Петрович родом з Хмельниччини. Йому тільки 26. Він капітан, командир роти. У нього молода дружина і маленька донька. Олександр з родини військового.

4 грудня 2014 року Порошенко присвоїв Олександру звання Героя України з врученням ордена «Золота Зірка».

Нині Олександр в дуже важкому стані і ми повинні йому допомогти повернутися до нормального життя.

Реквізити, на які можна перераховувати кошти на лікування:

ПриватБанк:

-Рахунок у гривнях 5363 5426 0083 7992 (Тетяна Никифорівна Петраківська)

-Рахунок у євро 5168 7572 4207 7669

-Рахунок у доларах США 5168 7572 4163 5707

Герой України - Олександр Петраківський потребує нашої допомоги. Він отримав поранення в голову рік назад, але й досі йо...

Posted by Герої АТО on 3 вересня 2015 р.