У зоні АТО сильно побили бітами відомого волонтера Олексія Мочанова та його водія. Міліція нині активно розшукує нападників.

Як пише ТСН, вчора, 9 вересня, на трасі "Дружківка-Костянтинівка" на Донеччині п'ятеро невідомих сильно побили бітами відомого волонтера та автогонщика Олексія Мочанова та його водія. Нині обоє перебувають у лікарні в Краматорську.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Донецької обласної міліції В'ячеслав Аброськін.

"Сьогодні на трасі "Дружківка-Костянтинівка", коли автомобіль стояв на узбіччі, побили відомого волонтера, мого друга і товариша Олексія Мочанова. На "Опелі" сріблястого кольору під'їхали п'ять чоловіків і бітами наносили удари Олексію та його водієві. Постраждалі доставлені в лікарню Краматорська. В області оголошено план "Перехоплення". Шукаємо цих відморозків. Гарантую, особистості встановимо і вони понесуть заслужене покарання. Олексій, друже мій, одужуй скоріше. Попереду ще багато добрих справ чекають на тебе", – написав Аброськін.

Сегодня на трассе "Дружковка-Константиновка" во время нахождения автомобиля на обочине избили известного волонтера, моег...

Posted by Vyacheslav Abroskin on 9 вересня 2015 р.