Троє людей загинули. Так у Володимирці мотоцикл зіткнувся з вантажівкою. Двох хлопців повезли у морг. Туди ж потрапив і водій мікроавтобуса, який у Гощанському районі на Рено Трафіку влетів у Камаз.

Страшні наслідки аварії у селищі Володимирець. Газ виїжджаючи з другорядної дороги врізався у мотоцикл Хонда, на якому їхали двоє хлопців. Їхній транспортний засіб практично влетів під вантажівку. Шансів вижити у водія та пасажира мотоциклу не було. Водій, якому було 18 років і його одноліток загинули на місці. Тіло кермувальника «Хонди» практично розірвало на шматки. Подивитись на страшну аварію, яка сталась у межах селища, зійшлося до півсотні людей. Був серед них і 63-річний водій Газу. Подейкують, швидкість мотоциклу у межах населеного пункту була значно більша за 60 км.год, що й завадило водію Газу адекватно оцінити ситуацію. Але як би там не було, якщо його вину доведуть, кермувальнику доведеться відповідати перед законом за смерть двох людей.

Загинув водій і у Гощаському районі. Тут між селами Бабин та Дорогобуж автомобіль «Опель віваро» врізався у причеп Камаза. Мікроавтобусом керував житель Львова. Він їхав у напрямку столиці. Чоловіку було 46 років. Він загинув на місці пригоди.

У володимирецькому районі через аварію травмувались двоє чоловіків. Вони їхали мотоциклом Вайпер. Водій з невідомих причин допустив падіння на дорогу. У результаті сам травмувався, дісталось і пасажиру. Обоє госпіталізовані у травматологічне відділення місцевої лікарні. Людям 18 та 24 роки.

Дивом обійшлося без жертв у ДТП поблизу села Олександрія, у Рівне нському районі. Тут зіштовхнулись ДАФ, Краз та Мерседес Спринтер. Лісовоз зупинився перед вантажівкою, яка стояла з увімкненою аварійкою. За ним зупинився мікроавтобус, а Краз не встиг загальмувати. Вдарив спершу Мерседес, а той по інерції ДАФ. Ніхто не постраждав.

А у Рівному на вулиці Київській, поблизу обласної лікарні не роз’їхались два буса. Один заїжджав на заправну станцію, а інший його ззаду «наздогнав».

Зіткнення незначне. Люди не постраждали. Але автомобілі все ж ремонтувати доведеться.