Нові пасажирські машини, Рівне купило в Чехії. Вони курсуватимуть на маршрутах номер 3 і 7. Новинки можуть перевозити до 110 пасажирів.

Парк "Рівне електроавтотрансу" поповнився двома тролейбусами. Нині 76 машин обслуговуватиме місто, серед яких два нових тролейбуси чеського виробництва. Щоправда новими вони є лише у Рівному. Закордоном вже відслужили 20 років. Коштує один майже 180 тисяч гривень. Але це у 10 разів дешевше ніж новий тролейбус українського виробництва.

Подібних тролейбусів у Рівному вже є 30. Експлуатуються вони добре, розповідає керівництво підприємства і додає, нещодавно придбаний рогатий транспорт також прослужить 5 років без ремонту гарантовано.

У Рівне електроавтотрансі є 42 тролейбуси чий вік досягає 40 років. Подібні старенькі машини їздять лише у Тернополі та Сімферополі, в інших містах України їх вже списали. Тому водії переконують, їздити на нещодавно придбаних чеських машинах це просто задоволення.

Нові тролейбуси курсуватимуть за 3 та 7 маршрутами. Місту для повноцінного обслуговування рівнян потрібно це 12 одиниць електроавтотранспорту.