Цьогорічний день міста у Здолбунові проходив дещо незвично. Чи не усі заходи так чи інакше були пов'язані з війною. З війною, про яку здолбунівчани знають не з чуток, адже чимало з них несли службу у зоні антитерористичної операції. Для тих земляків, які й досі перебувають на передовій з нагоди Дня міста передали відремонтований БТР.

У Здолбунові відзначили 518-ту річницю міста. Проте цьогорічне свято пройшло з присмаком війни. Адже усі виступаючі на сцені біля Будинку культури цементників зачіпали цю болючу тему. Окрім здолбунівських героїв на святі був присутній і народний депутат України від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук. Він привітав жителів Здолбунова зі святом та розповів, що сам лише за день до цього повернувся з Луганської області, там нардеп допомагав забирати з в'язниці полоненого воїна АТО.

До привітань долучився і здолбунівчанин, помічник народного депутата України від Радикальної партії Олега Ляшка Володимир Ковальчук, він розповів, що розвиток Здолбунова - це пріоритетне завдання, навіть за часів війни.

З нагоди Дня міста, для здолбунівчан, які зараз несуть службу у зоні АТО, передали відремонтований БТР, жителі міста сподіваються, що він неабияк допоможе землякам наблизити перемогу. В далеку дорогу бойову машину відправляли під вірші наймолодших здолбунівчан.