Наклепи, інформаційний тиск та відверта брехня. Усе це нині відчувають на собі представники політичної партії Громадський контроль. Про це вони заявили під час щомісячної прес-конференції з місцевими журналістами. Страждають від цього навіть ті, хто підтримує ідеї створення нового Рівного.

Брудна інформаційна війна, із якою вже добре знайомі представники громадської організації "Рівне нський громадський контроль" нині зачіпає і членів новостворених міського та обласного осередків партії Громадський контроль. Дмитро Якимець переконує, усім свідомим рівнянам зрозуміло для чого це робиться.

Наклепи та провокації торкнулися і голови громадської організації "Свідоме Рівне " Святослава Євтушенка. Усе після того, як наприкінці серпня Дмитро Якимець і Святослав Євтушенко підписали меморандумом про співпрацю заради створення нового міста.

Між тим голова громадської організації "Рівне нський громадський контроль"Дмитро Якимець вкотре закликає усіх учасників виборчого процесу не забувати про меморандум про чесні вибори. Який щоразу ніби усі підписують, однак майже ніхто не дотримується.