Пенсіонерка за два дні померла. Підозрюваного у злочині незабаром затримали. Це мешканець сусіднього села. Він навіть не намагався приховати від міліціонерам, що знущався над жінкою і гвалтував у неприродний спосіб. Тепер збоченцю загрожує до 12 років в’язниці.

Жінка проживала на хуторі Діброва, це Млинівський район. Тут лише чотири хати, де мешкають одні пенсіонери. Тієї ночі до будинку 83-річної Марії прийшов незнайомець. Вирвав двері і потрапив всередину.

Рідні кажуть, зловмисник грабувати на меті не мав, адже всі речі на місці. Прийшов саме з метою задоволення статевої пристрасті. Всю ніч знущався над жінкою. Під ранок зупинився і втік. У бабусі вистачило сили щоб тільки вийти на поріг і там сісти. У цей час навідався племінник.

Чоловік відразу повіз родичку у лікарню. Лікарі дві доби боролись за її життя, але все ж жінка померла. У неї були численні переломи ребер, забої крововиливи.

Незабаром затримали і збоченця. Йому 22 роки. Живе у сусідньому селі. Свою жертву добре знав бо поруч з будинком бабусі тримав город.

Односельчани й досі не можуть оговтатись від події. Постійно обговорюють трагедію і думають як загибла могла б врятуватись. Сусід припускає, що вона не зачинила одні з вхідних дверей у будинку.

Старенькі не можуть зрозуміти, чому молодик спокусився на 83-річну жінку. Мовляв, молодих повно є.

Бояться. Особливо одинокі бабусі. Мовляв, хутір як не ґвалтують то крадуть постійно.

За своїх старих батьків стали хвилюватись діти.

Заспокоює селян те що, ґвалтівника зловили і затримали. Проти нього відкрили кримінальне провадження. На обліку у психіатра він не стоїть. Санкція статті загрожує до 12 років у в’язниці. Але рідні загиблої будуть вимагати або збоченця як найдовше ізолювали від суспільства.