Сьогодні у Рівному відбулась конференція Рівненської міської парторганізації політичної партії "Всеукраїнське об'єднання "Громадський контроль". Під час засідання учасники висунули кандидата на посаду міського голови та кандидатів у депутати Рівненської міської ради, а ще розповіли про інформаційну війну, з якою щодень доводиться їм зіштовхуватись.

Після Майдану, під час війни вже чи не усі українці мали б зрозуміти, у якому напрямку необхідно рухатись та які цінності сповідувати аби докорінно змінити ситуацію не лише на сході, не лише в столиці, а по всій країні. Аби долати корупцію та назавжди забути про так звану, радянську політику спільнота активних та прогресивних людей об'єднались у політичній партії "Громадський контроль." Вони братимуть участь у місцевих виборах наприкінці жовтня 2015 року та вже визначились із кандидатом на пост міського голови Рівного.

Дмитро Якимець нині налаштований рішуче на перемогу. Він переконаний, увесь бруд, який вже більш ніж пів року виливають на нього та представників не лише громадської організації, а й представників політичної партії і інших рівнян, які підтримують шлях до нового міста це - не привід здаватися. Навпаки, це свідчення того, що все робиться правильно.

Вестись на дешеві провокації представники політичної партії Всеукраїнського об'єднання Громадський контроль не збираються, незважаючи на брудні методи опонентів.