Це показали численні експертизи, які тривали упродовж 11 місяців. Нагадаємо, восени минулого року на вулиці Чорновола у Рівному відбулось подвійне зіткнення автомобілів. Троє молодих хлопців загинули. У легковику їхав слідчий міліції. Він єдиний вцілів після удару. Саме його звинуватили родичі померлих. Мовляв, порушив правила дорожнього руху, був п’яним і втік з місця ДТП. У прокуратуру вже завершили слідство у даному провадженні, і запевняють, правоохоронець не винен.

21 жовтня 2014 року біля житлового кварталу «Щасливе» на вулиці Чорнова у Рівному зіштовхнулись фургон, бус та легковик. Спершу зіштовхнулись «ВАЗ-217030» та «Citroen Berlingo». Після чого останній перекинувся, виїхав на смугу зустрічного руху і врізався у «Mercedes-Benz Sprinter 311CDI». Той зіткнувся з електроопорою.

У «Сітроені» їхали двоє рівнян 28 та 29 років. Чоловіки загинули. У «Мерседесі» були мешканці села Городок, що у Рівне нському районі. Хлопцям 21 та 17 років. Старшого забрала швидка, молодший загинув. Матір останнього не знає як пережити дане горе. Адже лише півроку тому поховала старшого сина, а тепер одинадцятикласника.

Неушкодженим у даному ДТП залишився лише водій Вазу. Це був слідчий обласного управління міліції. Щоправда він з місця аварії зник. Саме до нього було найбільше нарікань. Мовляв, спричинив ДТП, зник, не надавши допомоги потерпілим. А його керівництво підлеглого «прикрило», повідомивши, що він звільнений з ОВС за два дні до аварії.

Міністерство внутрішніх справ відреагувало на звернення прокуратури. Зокрема звільнивши даного слідчого з ОВС, а його керівник позбувся займаної посади.

Матері загиблих хлопців також звинувачували у аварії міліціонера. Мовляв, виїхав на зустрічну смугу руху, був нетверезий.

Розслідуванням даного кримінального провадження займалась прокуратура. Аби встановити хто ж все таки спричинив аварію, провели 17 експертиз. Тривали вони у різних містах. Дійшли висновку, що міліціонер у трагічній аварії не винен.

Чи повернуть міліціонеру тепер посаду, у прокуратурі сумніваються. Мовляв, його звільнили не за факт ДТП, а за втечу з місця. Також у прокуратурі встановили, у якому стані перебували всі учасники аварії . У Мерседесі та Вазі тверезі, а у крові водія і пасажира Сітроену виявили алкоголь. По правоохоронцю прокурори вже розібрались тому дане кримінальне провадження передають у слідчі органи міліції де його й завершать.