Це доводить уродженка Рівного школярка Христина Боярчук. На чемпіонаті світу вона виборола бронзу. Дівчинка займається танцями в клубі "Орхідея" Палацу дітей та молоді.

З цим танцем Христинка здобула третю сходинку на Чемпіонаті світу зі східних танців Беллі-Данс, який відбувся у Тернополі. Дівчинка вже три роки займається у клубі східного танцю „Орхідея” Рівне нського палацу дітей та молоді. Щодня репетирує, перед фіналом каже дуже хвилювалася. Нині мріє про перемогу в класичних танцях.

На репетиції чи змаганні завжди з дівчинкою її мама. Жінка зізнається донька постійно в танцях, завжди щось нове видумує, і вдома танцює. Тому всіляко підтримує Христину. 60 учасників Чемпіонату світу представляли Рівне . Загальний доробок понад 10 нагород різного ґатунку. Пані Оксана керує ансамблем „Орхідея”. З Христиною репетирує 2 роки. Розповідає, дівчинка не перестає дивувати, завжди активна, готова до нових танців і не втомлюється.

Важка праця над собою і ти чемпіон - ось секрет успіху Христинки. За три роки вона стала третьою у світі. І зупинятися не збирається, на черзі нові турніри де дівчинка буде в ранзі фаворита.