Відомі спідвеїсти Європи завітають до Рівного. Візьмуть участь у заключних міжнародних змаганнях за кубок МАСЕС у цьому році. З яких саме країн будуть спортсмени та коли відбудуться змагання, далі, у сюжеті.

Європейським турніром зі спідвею організатори порадують усіх запеклих шанувальників мотозаїздів. Ці змагання стануть заключними у цьому році. Участь в турнірі візьмуть гонщики з Польщі, Чехії, Словаччини, Болгарії та України. Рівне отримало право провести такі змагання, і це стане значним кроком на шляху до Європейського рівня спідвею, - впевнені організатори.

Відкриття традиційно відбудеться з мотобайками та прапорами України. Також, організатори врахували всі недоліки проведення попередніх змагань на рівненському мототреці, та вже все владнали. А саме: відремонтували електрику, освітлення на полі, машину для підготовки доріжок, аби нічого не заважало проведенню заїздів.

Змагання відбудуться 11 жовтня. О 14.00 год. автограф сесія зі спортсменами, а о 15.00 год. - початок самих заїздів. Члени клубу можуть придбати білети на змагання зі 50-відсотковою знижкою пред'явивши членський квиток. Організатори стверджують, що прикладуть максимум зусиль аби учасники змагань почували себе комфортно на полі та зробили цей матч видовищним.