У Рівному вогнеборці з всієі області змагались на вправність порятунку людей у задимлених приміщеннях та демонстрували злагодженість дій під час оперативного розгортяння. Не обійшлось і без стрибків з вікон. Подивитись на застосування куба життя покликали школярів. Як все було дивіться у наступному сюжеті.

У вікні багатоповерхівки потерпілий і єдиний шанс врятуватись від пожежі -стибути на куб життя. Дітлахи, які споглядають дійство, підганяють жертву.

Вже поряд -горить. Емоцііі дітлахів зашкалють. Наперебій розказують, що треба робити в разі пожежі.

На практиці свою майстерність роказують ланки газодимозахисників області. У задимленому підвалі шкають потерпілого Яшку.

Змагається 28 команд, кожна прагне спрацювати оперативно. Адже в щоденній роботі від цього залежить порятунок життя майна та власного здоров'я.

Врятувавши потерпілого в підвалі, вогнеборці вправляються у майстерності оперативного розгортання спорядження, теж на час.

Розгорнути рукави та подати воду треба максимально швидко. Це і показує згуртованість бійців.

Змагання показали, що найшвидше подати воду з автоцистерни рятувальники можуть за 13 секунд, а на порятунок потерпілого з задимленого лабіринту в бійців пішло 44 секунди.