Із численними травмами та закритим переломом руки на випускний вечір у червні цьогоріч потрапив у лікарню 18-річний костопільчанин. Тілесних ушкоджень йому завдав одноліток, за які той днями отримав «додаток» до отриманого диплому — судимість.

Закінчення професійно-технічного закладу молодь святкувала в одному із костопільських кафе. Між двома однокурсниками ще із першого року навчання не склалися стосунки. Розставити всі крапки над «і» вони вирішили саме на випускний вечір. Вийшовши з-за столу на вулицю, 18-річний житель Костопільського району від словесних образ перейшов до фізичних і повалив свого однолітка на землю. Після цього ногами і руками почав того бити куди попало. Хлопцю довелося викликати швидку допомогу, яка доправила його до лікарні.

- Працівники слідчого підрозділу за цим фактом закінчили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, - повідомив перший заступник начальника Костопільського РВ УМВС України в Рівне нській області Олег Твардовський. — Обвинувальний акт для розгляду скеровано до місцевого суду.

Костопільський районний суд визнав підсудного винним у вчиненні злочину та призначив мешканцю Костопільщини покарання у виді обмеження волі строком на два роки. Однак, ураховуючи щире каяття підсудного, на підставі статті 75 Кримінального Кодексу України, суд звільнив його від відбування покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк на рік.

Інформацію надав Костопільський РВ УМВС України в Рівне нській області.