Неозброєним оком було помітно, що вона померла від численних травм, все обличчя спотворене від побоїв. За фактом навмисного вбивства у міліції відкрили кримінальне провадження. Встановлюють хто познущався над костопільчанкою.

Таке жахливе видовище побачив перехожий неподалік річки Замчисько у Костополі. Повідомив міліціонерів, що ймовірно виявив труп людини. На місце приїхала слідчо–оперативна група. Встановили, що біля кафе «Мандри», неподалік Сарненського мосту лежить тіло жінки. Воно було понівечене від побоїв.

Міліціонери не відразу встановили особу загиблої. Упродовж доби з’ясували, що вбитою жінкою є 51-річна місцева мешканка. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть костопільчанки настала внаслідок травми грудей із численними переломами ребер та ушкодженням внутрішніх органів.У загиблої — троє дорослих дітей, які проживають окремо від неї. Жінка ніде не працювала і частенько заглядала у чарку. Хто до смерті забив костопільчанку у міліції ще не знають. Залишається не розкритим і вбивство у Рівному. Нагадаємо, сьомого жовтня у квартирі на вулиці Князя Острозького виявили труп 40-річної рівнянки. Воно було з тілесними ушкодженнями. У судово – медичній експертизі досі не можуть назвати остаточну причину смерті жінки. Міліціонери шукають підозрюваного у злочині.