Футболісти - на полі, фанати на трибунах. На різних фронтах вони борються за спільну перемогу. Для того, щоб злагоджено і разом іти до спільної мети футболісти народного клубу "Верес" зустрілися зі своїми вболівальниками. Про що вони спілкували і що попросили фанати у спортсменів дізнавалася Інна Боровець

Ось так поіменно усіх гравців "Вересу" представив фанатам тренер народного клубу. Сьогодні вони зустрілися, щоб поспілкуватися. Усе для того, аби ті, хто на трибунах і ті, хто на полі йшли в ногу до спільної мети. Фанати запевнили, що до спортсменів поки що претензій немає, а от побажання є.

Фанатський рух "Вересу" в Рівному існує з 84 року. Вболівальники кажуть, що залишалися йому вірним навіть у найскрутніші часи. Тому зараз просять у футболістів цінувати їхню роботу.

Спортсмени в свою чергу пообіцяли, що не підведуть вболівальників і будуть боротися до кінця. Вони знають, що на них покладені великі надії. Тож старатимуться їх виправдати.

Футболісти запевнили, що на полі вони відчувають підтримку вболівальників. І подякували фанатами за те, що ті вірять у перемогу народної команди.