20 дітей-сиріт, 22 дітей та молодих осіб з вадами здоров'я із Володимирецького, Гощанського, Дубенського, Костопільського, Радивилівського та Рівненського районів, міст Дубна та Рівного надіслали свої роботи - осінні композиції «Мелодія золотої осені» із природніх матеріалів на обласний конкурс творчих робіт дітей-сиріт, дітей та молодих людей з функціональними обмеженнями «Як живемо і вчимося - наші мрії».

Усього визначено 13 переможців у п'яти номінаціях.

– Конкурс є традиційним і відбувається щоквартально на певну тематику. Так, у листопаді стартуватиме конкурс на зимову тематику із виготовлення новорічної прикраси, – розповіла провідний спеціаліст обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ольга Романюк.

Складу журі конкурсу: завідуюча відділу фольклору та етнографії комунального закладу «Рівне нський обласний центр народної творчості» Рівне нської обласної ради Катерина Приймачук , заслужений майстр народної творчості України Орися Рябунець, провідний спеціаліст обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ольга Романюк.

Про це повідомили на сайті Рівне нської обласної ради.