Хоча тепле літечко вже за горами, звикнути до осінньої прохолоди все рівно важко. Кожен з Вас мріє відпочити від тяжких буднів, покинути переповнені задушливі міста та потрапити на сонячне узбережжя. Сьогодні, в часи нереально високих цін, не кожен може дозволити собі відпочинок на морі. Що ж тоді робити? Компанія «Море за 1 долар» продовжує здійснювати мрії містян.

Переможці акції «Море за 1 долар» вже відправилися на омріяний відпочинок до Туреччини та Єгипту лише за … один долар.

Нам вдалося поспілкуватися зі щасливчиками, які стали власниками путівок. Жителька Черкас Наталка зареєструвавшись в акції, взагалі про неї забула. Коли їй повідомили про виграш (путівку на море в Туреччину) вона не повірила і навіть два рази передзвонювала на фірму та перепитувала чи це дійсно правда.



pic



pic

- Я до останнього моменту не вірила, навіть коли мені прислали квитки на літак і ваучери на поселення в готель. Я думала, що це неправда аж поки не прилетіла в Туреччину. Навколо багато обману, тому люди зараз не вірять нікому. Але все виявилось правдою! Я вже встигла побувати в деяких країнах і бачила різні готелі, але цей просто супер. Відпочинок був надзвичайний, готель дійсно VIP класу і все на висоті.



pic



pic

Сумніви були і в рівнянина Станіслава. Адже, досі ніколи не брав участь у подібних акціях.

- Мені дуже сподобалась акція. Буду приймати участь та рекомендувати. Адже це дуже велила можливість виграти путівку на відпочинок, і інші додаткові подарунки всього за 1 долар.

В свою чергу львівянин Руслан, досить часто бере участь в подібних акціях та задоволений результатом.

- Мені дуже сподобалося брати участь у акції "Море за 1 долар". Дуже задоволений подарунками. Буду рекомендувати це всім своїм друзям. Ми всі задоволені що існує така акція "Море за 1долар".



pic



pic

Компанія «Море за 1 долар» продовжує втілювати мрії рівнян в реальність. Кожен із Вас має змогу стати власником путівок на двох до Арабських Еміратів. Умови акції зовсім прості. Все що від Вас потрібно, це заповнити спеціальну форму на сайті компанії www.moreza1dolar.com.ua, виконати всі умови і хутчіш збирати валізи.



pic



pic



pic

У Вас є реальний шанс відпочити на морі в комфортабельному готелі в ОАЕ, Фуджейра, готель Le Meridien Al Aqah Beach Resort 5*, на дві особи. Ваша незабутня відпустка триватиме 7 ночей.



pic



pic



pic

Завдяки компанії «Море за 1 долар» у Вас є шанс всього за 1 долар отримати омріяну путівку.