Дитяча жорстокість вражає. У школі на Рівненщині старшокласники познущались над другокласником. Все сталось у навчальному закладі села Городище, це Березнівський район. Олегу сім років. По при юний вік, він по дорослому розповідає, що з ним трапилось у школі. Показує травмоване вухо, на знімках зафіксовані подряпини на тілі.

Знущання відбувалось у шкільному туалеті, розповідає Олег. Мовляв, шилом старшокласники подряпали йому тіло, після чого втекли. Його розв’язав учень, який прийшов до вбиральні. Сам конфлікт розпочався ще у їдальні.

Син спершу не розповідав вдома, що з ним сталось. Мати побачила подряпини коли той перевдягався.

У школі провели службове розслідування. Пояснили, що ніякого конфлікту не було. Другокласник все вигадує. Адже він навіть не може сказати точно хто над ним знущався.

Директор переконана, це передвиборча провокація. Адже вона є кандидатом у депутати до місцевої районної ради.

Батьки другокласника написали заяву у міліцію. Там розпочалось слідство. Якщо особи малолітніх зловмисників встановлять, відповідальність понесуть їхні батьки.

Матір другокласника повідомила, що всіляко сприятиме розслідуванню і не боїться нічиїх погроз. Забирати заяву не збирається по при погрози інших батьків та керівництва школи.